Belmaaa Deletedmom399 güle güle kullanın battaniyenin beyazını aldım. Her şey pembe oldu ikinci erkek olursa yine aynı masraflar olacak dedim çok saçma ama o an bunu düşünebildim 😀😀
Deletedmom399 Belmaaa sağlıklı günlerde kullanalım hepimiz inşallah 😊 O kadar haklısınız ki ama ben değil eşim gidip aldı o yüzden pembe oldu. Yoksa bende ya sarı ya beyaz düşünüyordum 😊
vrndozlem Busra221 inşallah olur benimki daha dar gibi ama neyse kısmet artık☺️ Güle güle giydirin inşallah☺️
Haticebice Kızlar 11 de gittim anne yanı yatağı kalmamıştı😅 , 5 li hastane çıkışı , 2 tane 6 lı askı , 2 tane 2 li alt , tütülüü etek , zıbın , ve mama önlüğü aldık ♥️
Haticebice Belmaaa yaaa bilmiyorum fotoğraf atanlarım hiç birinde görmedim ama bizim BİM’e gelmiş anlamadım 😅
3461 Belmaaa Ama ilk bebek heves edıyor ınsanda kırmızıya pembeye😍 aslında buyuk pahalı esyalarını ara renk aldıkmı tamam arabadır ana kucagıdır falan
Aysee34 Battaniye alanlar kumaş kalitesi nasıl acaba. %100 polyester yazıyordu. Bebeğe zararı olur diye almadım ben. Bide içini açtırmıyolardı bakamadım kumaşına🤔
Aysenozturk007 Deletedmom399 benim eşim aldı ben doğuma yakın görücem makineyi 🤦🏻♀️ Eşim görevde oldugu için bulundukları ilçede varmış 😄 çok merak ediyorum ya
Deletedmom399 Aysenozturk007 güzel canim kullanışlı biseye benziyor. Işimizi görür diye düşünüyorum 😊