Belmaaa Kızlar selam 👋 yarın BİM’den neler alacaksınız tavsiyeleriniz var mı ben reflü yatağı ve baybnest ikisini de düşünüyorum sizce gereksiz mi? Ve BİM’ler en son kaçta açılıyordu güncel bilgisi olan var mı?
Dudubicerr Belmaaa bn reflu yatağını almistim dha once bayby set yatagini pek onermiyorlwr ama birde su var besigin icine koyup yatirabilirsin yumsak olur buycen vaesa al derim
Deletedmom399 Belmaaa ben reflu yatağı daha önce almıştım canim. Babynest,figurlu yastıklar ve süt sagma makinesi ayırttık alıcaz inşallah.
Pelo_00 Belmaaa reflü yatağını alırsanız babyneste gerek kalacağını düşünmüyorum ama yinede siz bilirsiniz.
Belmaaa Dudubicerr canım fiyatları dışarıya göre uygun geldi ikisini de alırsam koymaz bir de ilk bebek ikincide de kullanılır illa diyorum. Aslında beşiğimiz de sepet beşik gibi oval ve içinin süngeri çok ince o yüzden içine döşek yapmak yerine onu mu koysam üstüne yine çarşaf sererim dimi
spiker_anne Dudubicerr bende öyle yaptim babaynesti anne yani besigin icine yerlestirdim cok rahat oluyor oglum 1 aylik guvenle yatiriyorum tavsiye ederim ❤
Gulce1 Belmaaa ben reflü yatağını döşeğin altına koydum. Hafif bir eğim veriyor yine kullanışlı bence
Belmaaa Csnsu evet onlardan da alıcam inşallah bulduklarımı büyük bile olsa nasıl olsa kullanılacak günün birinde
Deletedmom399 Belmaaa çok büyük değil ama üç ayrı desen var bak istersen güzele benziyor😊 10 diye biliyorum ama emin değilim canim yanlış yonlendirmiyim 😊
Fatma_ali_38 Ben şoktan almıştım baybnesti.beklediğimden daha büyük ve kullanışlı gerçekten.Bim ve 101 e gelenlerede çok iyi diyolar.Beşiğinde içinde çok rahat kullanabilirsiniz.
Belmaaa Deletedmom399 evin karşısında bim 9 diye okudum instagram yorumlarda ben önce 9da gideyim kapalıysa 10 da giderim 🙈 daha önce kaçırmıştım çalıştığımdan
Fatma_ali_38 Belmaaa Ben baktım 9 yazıyodu🤣sordum 9damı açılıyo diye🙈çocuk abla ben sana ayırıcam istediğini dedi en son🤣🤣🤣
Afyonlu02 Reflü yatakları kullanışlı diye biliyorum ama baybnest i tavsiye etmiyo kimse bim de 9 da açılıyo
Belmaaa Fatma_ali_38 ben alarm kurayım 😀 inşallah alacaklarım ayrılmamış olur yoksa bim bim gezicem heralde
Csnsu Reflü yatağını alın kızlar olmayanlar baska bişiye ihtıyac duymıcaksınız zaten bız kardeşimkini sürekli onda yatırdık🐣
Csnsu Belmaaa Marayy evet reflü yatağı lazım oluyo emzirdikten sonra yatağın ıcıne koyup yan yatırabılıyosunz kusma olmuyo rahat edersınız tavsıyem 😘
Duygukc Belmaaa sabah koşa koşa babynest yatağından bez açma yatağından 2li emzikten 5li hastane çıkışından alıcam inşallah yetişirim 🥰