Elifnuraltunay hamile oldugumdan beri ilk defa tek basima temizlik yaptim insallah yavruma birsey olmaz 3,5 aylik hamileyim 😞 insan korkuyor, ama surekli esimle yapmaui beklemek olmuyor. cunku ev tozlaniyor.. temizlik yapan varmi aranizda.
Mercimek-tanesi Elifnuraltunay 25 haftalık hamileyim dip bucak yapiyordum haftada 2kere . simdide tasinma telasimiz var oturdugum yerden koli yapiyorum esim gelip cekiyo. Başkasınin yapmasini beklersekk ooo yine bize kaliyo temizlik
SevDin Elifnuraltunay ben 25 haftalık hamileyim cam silmiyorum yükseklik korkum var ama diğer temizliğimi yapıyorum çok şükür üstelik çalışıyorum da korkmayın hareket iyidir 😉
yhilalcaglar Elifnuraltunay 6 aylık hamileyim şimdiye ķadar temizligimi hep kendim yaptım. Aynı zamanda çalışıyorum ve tek bir günüm var. Riskli bir hamileliginiz yoksa tabiki yapabilirsiniz. Dinlene dinlene yaparsanız daha rahat edersiniz. Bende sırt ağrısı çok oluyor temizlikten sonra ama dinlenince geçiyor.
Aysenurcatikkaya Elifnuraltunay ben 39. Haftamdayım her hafta dip bucak temizliğimi kendim yaptım sadece tülleri falan eşimle anneme yıkayıp taktırdım o kadar bi sıkıntıda yaşamadım şimdiye kadar korkma hiç bişey olmaz 😊
Elifnuraltunay yhilalcaglar benimde suan sirt yani cukur kismim cok agiriyo:/ zaten kucuk supurgem ile supuruyorum, vileda ile siliyorum. :/ ama cok korkuyorum ya kalbi durursa diye
Mercimek-tanesi Elifnuraltunay evet kendim yaptim sadece boyle sabit dikilince belim agriyo bulaşık falan yikarken.harrket halinde oldugum surece sikinti yok
Ertugrulunannesii 37+2 haftaligim ve temizligimi hala kendim yapiyorum esim hafta sonlari evdeyken yardim ediyor sadece ve bu zamana kadar butun islerimi yaptim mobilyalarimin yerini bile degistrdim tek basima defalarca hemde gunluk ev temizlemekten hicbi olmaz merak rtme rabbim istedikten sonra yataktada yatsan olacak olur cok ince dusunme akisina birak normal islerine devam et
yhilalcaglar Elifnuraltunay böyle düşünceleri aklınıza getirmeyin bence. 9 ay böyle geçmez kendinize stres yapıp çocuğuda etkilersiniz bu şekilde. Ayrıca hareket etmek çok önemli hamilelikte. Ağrılar kramplar iş yapmasanızda oluyor. Siz kötü düşünmeyin hem size hem bebeğe zarar 😊
Ertugrulunannesii Elifnuraltunay korkma canim rabbim koruyor onu esirgeme hicbi zaman cok gez dolas temizliginide yap dugunune de git oyna hic bise olmaz allahin izniyle 😘
sercen Elifnuraltunay yapmamakla çok iyi yapıyorsun cnm bende 4 aylik hamileyim akşam eşim gelince temizliyor ben bi ara banyo tuvalet temizledim ve toz aldim o gün uyumadım ağrıdan kesinlikle yapmicam.dedim neden riske atalım ki temizlik mi önemli bebek mi bence yapma iş herkesin bünyesi aynı değil senin belki bunyen işi kaldırmaz bel ağrısı falan kötü olursun gerek yok mantıklı düşün bebeği düşün iş önemsiz.. ☺
Nazyun Elifnuraltunay bence kötü düşünceleri kafandan at iyi düşün iyi olsun 😉 kötüyü çağırmayalım birşey olmaz Allah’ın izni ile
Ertugrulunannesii Temizlikten ziyade hamileligimin basindan beri nerden baksan 6 7 nisan dugune gitmisimdir ve bunlarda abilerimim gorumcemin kuzenimin uzakta degil oynamadan duramamda hic oturmadim hep oynadim havuzada girdim denizede girdim ata bile bindim 2 defa 12 saatlik yola gittim otobus ile 2.cisinde 33 haftaliktim ustelik bu surecte 2 de cenazem oldu annanem ve dedemi kaybettim cok uzulup agladim cenaze islerine de yardim ettim cok sukur bebegimde bende gayet saglikliyiz hersey yolunda 😊
MeryemFatih Elifnuraltunay korkulcak hiç birşey yok biz 35 haftaya gircez yarın herşeyimi tek başıma yapıyorum eşim istesem yardım ediyo ama onu bekle bekle nereye kadar şimdide doğum temizliğine başlicam inşallah
Kibarbaby Elifnuraltunay 3.5 aylıkken ben tüm camlarımı sildim tüllerimi yıkadım halılarımı yıkatmaya verdim evim mis gibi oldu rabbim onu sana nasip edicekse temizlik engel değil. Tabiki dikkat ediyosun ama hasta değilsin hamilesin
Sonay Elifnuraltunay ben sadece süpürüp viledayla siliyorum. Ağır iş yapmamaya dikkat et CNm yavrundan daha önemli değil
Berre 29+4 hamileyim şuan dip köşe temizlik yapiyorum hergun süpürüp siliyorum uzandım şuan dinlenmek için dinlendikten sonra devam inşallah ☺
Elifnuraltunay çok tesekkurler kizlar valla icim biraz rahatladi 🙂) allah razi olsun, yavrularimiz allaha emanet..
Aycann Elifnuraltunay ben bazen kendim yapıyorum bazen eşim şuan 25 haftalığım bu zamana kadar herhangi bir sıkıntı olmadı Doğuma yakında perdelerim de dahil herşeyi kendim halledicem Allah izin verirse