brnr09 Kızlar yarın TSH , T3 , T4 falan baktırmaya gideceğim. Bunlar için aç mı gitmem lazım? Genel testlerde aç gidiyordum ama sadece tiroit için verilen kanda da öyle mi gerekir? Açlığa fazla dayanamıyorum da 🙈
07elf brnr09 evet aç gitmeniz lazım yanınızda bir şey götürün isterseniz kan verince atıştırırsınız 😊
fatmasti Nesslihan evet doktor istiyor ilk haftalarda isteniyor değerlerine bakılıyor ben 6. Haftamda vermiştim ilk kanımı
Cglakmn Nesslihan hamilelik teşhisi koyulur koyulmaz doktorun tüm testleri istemesi lazım ben 12.haftamdayım hem özel doktorum istedi hem de sağlık ocağından arayıp çağırıp istediler
GizemY95 Bende dayanamiyorum acligima valla 8 saat ac olmak lazimmis. O yuzden gece 1de yemis oluyorum uyuyorum sonra sabah erkenden doktora gidip kan verdim verdikten sonra hemen biseyler yedim. Sende oyle yapabilirsen oyle yap bence. Ozeller 7 24 kan aliyo devletteyse oyle bi sansin yoktur ona gore gec yatarsin sende.
Nesslihan fatmasti ya özel olarak istenmedi benden de o yüzden öyle görünce sormak istedim. Rutin kan testlerinin arasında vardı bakılmıştır o zaman.
Nesslihan fatmasti evet bakılmış ben böyle ayrıyeten konu açılınca ilerleyen zamanlarda istenen bir şey sandım ☺️
Nesslihan Cglakmn evet ilk zamanlar yapılmıştı genel kan testleri de ben ayrı olarak başlık açılınca sadece troid olarak acaba daha ileriki zamanlarda istenen bir test mi diye merak ettim ☺️
Dozturkgol brnr09 ben 2 cocuğumdada tiroid ilacı kullandım halada kullanıyorum daha geçen hafta yaptırdım test aç karnı olmak gerekmiyor açlık toklukla alakalı bir test değil bu şeker ölçtürmüyorsunuz ki açlık tokluk aransın hormon seviyesine bakılıyor