Esraumit En büyük korkum bulantı yaşamak beş haftalık hamileyim En büyük korkum bulantı yaşamak hamileliğini rahat yaşayan var mı
deletedmom55 Esraumit ben 6+4 üm henüz yaşamadım ilk hamileliğimde de sadece sabahları oluyordu açlıktan geçiyordu yemek yiyince. Şuan da yok ama 😊
Ozgesah355 Esraumit ben 19 haftalık gebeyim 2 3 kere kustum sadece onlar da ben kendimi çok aç bıraktım diye 🤭
YazCilegi Esraumit 30.haftamdayım basından beri hiç bulantım tiksintim olmadı. Zaman zaman fiş fırcalarken olmustu haricinde hiç olmadı. İnsallah sizde böyle devam eder 🌸
YSP Esraumit 35. Haftadayım benimde ne bulantı ne tiskinme olmadı şanslı olan kişilerdenim 🙏🏻 Umarım seninde olmaz rahat geçirirsin 😊
Demir Benimde şu hayatta en büyük fobim kusmaktır(hatta tıp dilinde bu korkunun adı varmış ama unuttum🙈) ,öyle çoooook dua ettim ki yaşamıyım diye çok şükür hiç olmadı🙏🏻🙂 O bakımdan çok şanslı hamilelerdenim.
denizzzakdeniz bende 9 hfta 4 gunluk hamileyim hic amahic bulantim olmadi aserme flanda yok buda bnde tedirginlik yapiyor kske diyorum bzen bulantim olsa🙂
Bebegimibeklerken__ Ben 6+4 üm. Çok fena bulantım oluyor 😢 sevdiğim herşeyden tiksindim resmen. Zorla aç kalmamak için yiyorum. Hiç kusmadım ama bulantı her an yakımda çok kötüyüm 😢😢
Demir Esraumit Hahhaha ne alaka?🤣Kim uyduruyor bunları Allah aşkına..Çok şükür gayet sağlıklı 21. Haftama geldim. 2 doktorumda şanslı hamilelerdensin dedi,sağlıksız gebeliğin olacak demedi✌🏻
Elif1147 Esraumit ahh ahhh 17+1 haftalık hamileyim hala bulanıyor😭 geçmedi geçmiyor mide bulanmayan insanlar ne şanslı
Frida haftadayım bir kere kustum o da ac gozlulugum yüzünden kusana kadar ananas yemiştim 😁 ne bulantı ne tiksinme oldu sadece böyle koku vurunca öff diyip geçiyorum ☺
Dilannnn Esraumit 13+5 haftalık hamileyim maşallah hiç bulantim kusmam olmadı ama kökü hassasiyetim oldu
tomurcukannesi Nesrinnn bende aynıyım 16 ya giricem et tavuk yemek istemiyorum sadece bi lokma yesem iştahım kapanıyo
FhrySrc Esraumit ben 39+2 haftalığım hiç bulantım olmadı canım herkesin ayni olmuyor hatta birkaç forum sayfasında okumuştum bulantınız yoksa korkun demiş bi doktor falan da filan da ben de ne bileyim korkmuştum bende bulantı olmadı bi sıkıntı mı var ki die 😂😂😂 inş olmasın yani boşver ben şu ana kadar çok rahat bi hamilelik yaşadım darısı başına