Sevdicegim Merhabalar. 29 haftalık hamileyim ve oruç tutuyorum. Yemekten sonra müthiş bir kalp atışı oluyor bende. Böyle yorulursunuz nefes nefese kalırsınız ya aynen öyle oluyor. Basına gelen varmı acaba. Nedeni ne olabilir.
Hanife_ars Sevdicegim ayyy aynı ben sanki koşudan gelmiş gibi oluyorum çarpıntı falan aşırı şişiyorum birde ben
Meriwa Sevdicegim canm bütün gün yiyip içmiyosun bebeğinin harekerlerini bile etkiler bence dinimizdede hamilelikde zorunlu değil sonra tutmalısın fikrimce
Sevdicegim Hanife_ars aynen ya. Acaba neden olabilir.. Doktora gitsem oruç tutma der gibi gelior bana. Acaba oruçtan dolayımı
BirVeraAnnesi35 Sevdicegim vücudun açlık ve susuzluğa tepki veriyor olabilir yani bence nedenini çokta düşünmeye gerek yok son bikaç ayın kalmış oruç tutunca demekki kaldırmıyor bünyen ben tutmamayı tercih etmiştim karar yine senin tabi🙏
Cansu_ertem Sevdicegim doktorum bana 1 gün tut 1 gün tutma son aşamadasın her gün tutma dedi. Sizde öyle yapın isterseniz vücudum toparlandı
Mrv3dmr Sevdicegim Ben tutmuyorum o yüzden başıma böyle bir şey gelmedi. Oruç tutmak için doktorunuza danıştınız mı bilemiyorum ama bence danışsanız iyi olur.
Gedonas17 Sevdicegim ben 9 haftalığkçım ve 2 senedir bu 3. Senem 1 hamileliğime denk geldi bi emzirirken şimdi yine hamileyim. Rabbim tutmayı nasip etsin. Tutmuyorum bir tane daha çocuğum var 2. Ye hamileyim tutarsam ona işkence ederim diye korkuyorum ve aç kalamıyorum. Bir günahı yok sonuçta tutmasanız sizin ve bebeğinz için daha iyi zatenn 15 16 gün tutmuşsnz kalanınıda sonra tutrasınız