Esa Gzd ben suni sanciyla doğurdum canım. Hep okurdum suni sancı çok kötü mahvediyor insanı falan diye hiçte öyle olmadı belki kişiden kişiye değişiyordur ama ben suniye baslanmadan önce doktora sordum kendi sancılarının nasıl gelmesi gerekiyorsa sunide de öyle olacak dedi. Benim acilmam vardı sancı çıkıyordu ben hissetmiyordum bebeğin kalp atışları düşünce sezeryan diye hazırladılar normale dönünce sabah 10 da suniye başlandı. 3 saat geçti ben yine bişey hissetmiyodum hatta kendimi iyi hissediyodum bu mu suni sancı arada bi geliyimde verin dedim 😂 7 cm olunca suyumu patlattılar onuda hiç hissetmedim ondan sonra gerçek sancılar gelmeye başladı ama normal sanciydı hatta suniyi kesmeyi düşündüler ben kesmeyin şiddetli biseyim yok guvenemiyorun sancilarima dedim 8.5 cm e kadar falan suniyle devam ettim ondan sonra şiddetli sancilar basladi 9 cm oldu daha fazla kendimi tutamicam diye güçlü şekilde ıkındım 10 cm oldu sonrada doğdu zaten akşam 6 buçukta. Demem o ki suni sancidan çekinmeyin insan ister istemez panik heycan korku mutluluk karmakarışık bişey oluyo ama rahatlık önemli rahatlamaya çalışın o süreçte doktorla her şeyi konuşun insan bilince daha iyi oluyo ve en baştan düzenli nefes alin. Ben suniye başlandığından itibaren doktor sancı gelince öyle nefes al desede hiç bırakmadan hep aldım beni rahatlattı ve sancı gelincede zorlanmadim sancıları nefesle karşıladım yapabiliriz diye bebegimle konuştum başka şeyler dusundum. Allah hepinize kolay rahat sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah 😊
Gzd Esa yaa ne güzel anlatmışsın canım, bu insanların amacı ne acaba korkutuyolar bizi😤 bende nst de sancım çıkınca hissetmiyorum inşallah seninki gibi olur doğumum 😌 yarın sabah 8de başlıcaklar sancı vermeye bakalım ne kadar sürcek daha açılmam yok 🤦🏽♀️, hep pozitif düşündüm inşallah doğum anında da koruyabilirim bunu😂
Esa Gzd sancilar kisiden kisiye değişiyor canim belki agri esigin yüksektir bilemezsin benim sancilarim arttığında bile normal duruyordum stajerler vardı şaşırmışlardı bebeğim doğduğunda da ne yaptılarsa aglamadi ebe diyo kizininda senin gibi ağrı eşiği yüksek 😀 inşallah kolay bi dogumun olur güzel düşün dayanamam diye düşünme en siddetlisinde bile Allah güç veriyor moralini yüksek tut 😊
SelinVuralYurdakul Arkadaşlar doğumu yaptım 10 saat sancı çektim gelmedi suyu bitti riske girdi bebek bende 😔 sezaryene aldılar bende bebekte şuan iyiyiz duaya ihtiyacımız var
Esa SelinVuralYurdakul hayırlı olsun canım Allah anali babalı büyütsün inşallah sizin için her şey guzel olur 😊
Gzd Esa canım o kadar pozitif düşündüm, suni sancı almadan bi gece önce kendi sancım geldi, 8 saat boyunca sancımı çektim, bebek kanala girmedi vakkumla çekmeye çalıştılar olmadı, en son sezeryan oldum 😂
Domatesimm SelinVuralYurdakul Kesinlikle Banu çiftçinin Doğum korkusu videosunu izlemelisiniz. Yoksa gerçekten insan çevrenin ve bilinçsizliğin etkisiyle korkuyor. Ayrıca suni sancı annem ve ablam da görmüş ilk çocuklarında ikinci üçüncü de normal kendi sancıları ile olmuş. İkisi de ‘sancı aynı ama suni olunc daha çabuk ilerliyor’ dedi. Yani arkadaşın da dediği gibi. Suni sancı aslında beyindeki hipofiz bezine gönderilen bir uyarı. O salgı artınca rahim kendini gevşetiyor ve açılıyor. Hayırlı güzel kolaycaaa doğumlar herkese 😊
Esa Gzd nazlı çıktı desene 😀olsun ne farkeder kısmet böyleymiş demekki Allah analı babalı büyütsün canım 😊