Gunel19 Gecen ay falukul partlamisana gore doktora gidiyodum ve doktor dediki hamile kala bilirsin ama kalmadim adet oldum.Son adetim 2 nissan genelde gecikmem 28 ci gunde olurum şu an 2 hafda gecikdim.Test neqativ gozuyuror sizce hamile ola bilirmiyim???
Meryeemmm Gunel19 geç yumurtlama olmuşsa ve düzenli adet oluyorsanız hamile olabilirsiniz kan verin bence
Meryeemmm Gunel19 benimde adetim 9 gün geçti geç yumurtladım bel kasık ağrım var ama test yapıyorum sonradan silik 2. Çizgi çıkıyor ne yapacağımı şaşırdım
Meryeemmm Gunel19 ne kadar sonra çıktı çizgi benimki geçen yaptığım da 1 buçuk saat sonra çıktı 3 gün sonra testi tekrarladım yarım saat sonra 2. Çizgi çıktı gebelik var mı yok mu anlamadım
Meryeemmm Gunel19 bugün sağlık ocağına gidecektim ama oruçken yürümeye üşendim bide nagatif çıkacak diye de korkuyorum araştırıp duruyorum böyle olan var mı diye okuduğum kadarıyla böyle olup hamile çıkan da var çıkmayan da
Gunel19 Meryeemmm evet öyle hatda kan testinde neqativ cikib hamile kalanlarda var .Ama zaten hamile olmasaq adet goreceyik
Meryeemmm Gunel19 evet 3-5 gün test yapmıycam dayanabilirsem tabi 🤦♀️ zaten gebelik yoksa adetim o zamana kadar gelir