Sirel Merhaba sevgili anne adayları . 63 kilo ile hamile kaldım 30+3deyiz şu an ve kilom 77 bu konu acayip canımı sıkıyor .Sizlerde de kilo problemi yaşayanlar var mı doğuma daha iki ayım var bu gidişle 80′i geçecem 😔😔😔
ulkukizil Sirel Bende 25 haftalıkım 11 kg aldım. Doktorum çok olduğunu söyleyip moralimi aşırı düşürdü . kaç zamandır kendimş aç bırakıyorum desem yeridir…
dilekgi123 Sirel 14 kilo yine az almissin bende 63 le hamile kaldim daha 24 teyim almadim ama insallah bende az alirim 🤷♀️🤷♀️🤦♀️
dilekgi123 Sirel 14 kilo yine az almissin bende 63 le hamile kaldim daha 24 teyim almadim ama insallah bende az alirim 🤷♀️🤷♀️🤦♀️
Nesizade05 hilal_yener ödemine bi çare bulabildn mi canım ben 2 gündür işe başladım ayaklarım davul gibi şişti 33. Haftamdayım
Nesizade05 hilal_yener ödemine bi çare bulabildn mi canım ben 2 gündür işe başladım ayaklarım davul gibi şişti 33. Haftamdayım
hilal_yener Sirel yo valla hiç uyarmadı biliyomusun 😂 benim vucudum aşırı ödem oldu ama sende ödem varmı bu sırf kilo değil bendeki şiştim ben
Nesizade05 hilal_yener ödemine bi çare bulabildn mi canım ben 2 gündür işe başladım ayaklarım davul oldu valla 33. Haftamdayım
Nesizade05 hilal_yener ödemine bi çare bulabildn mi canım ben 2 gündür işe başladım ayaklarım davul oldu valla 33. Haftamdayım
Efulimali Dert etme bende 31haftalığım 14 kg aldım. Halen durmadan yemek yemem gerekli. Bebeğin sağlığı için. Kendi doktorum söyledi. Zaten doğum yapınca en az Bi 8 kg gidiyor doğum sırasında. Bebeğin ağırlığı suyu plesantası biriken kan gidiyor
Sirel Efulimali ister istemez düşündürüyor insanı ya herkes 11-15 kilo arası normal diyor . Neyse sağlıklı olsun kuzucuklar da veririz bir şekilde
Sirel ulkukizil sakın aç almayın bebişe yazık bu da doğru değil öğünleri fazlalaştırıp az az yemek daha iyi . Vallahi geçen ay gittiğimde 1 buçuk ayda 6 kilo almışsın dedi bu ay dikkat ettim biraz 2 kilo almışım . Sağlıkla gelsin kuzular veririz inşallah doğumdan sonra
ulkukizil Sirel vücudum kiloya çok meyilli metabolizmam da yavaş. Gebelikten evvel bir ara 95 i gördüm 😒 sonra diyet ve spora başladım 4 ayda 70 e indim. 70 ile hamile kaldım şuan 81 im 😞
hilal_yener Nesizade05 kesinlikle çaresi yok canım tuzu kessende etsende yürüdükce daha cok şişiyor sanki
Nesizade05 hilal_yener yok ne tuzla alakası var ne bol su içmeyle inmiyor ayaklarıma baktıkça şaşırıyorum bunlae benim ayaklarım olamaz diye😔
Nesizade05 hilal_yener yok ne tuzla alakası var ne bol su içmeyle inmiyor ayaklarıma baktıkça şaşırıyorum bunlae benim ayaklarım olamaz diye😔
hilal_yener Nesizade05 ah sen benimkinleri görsen elim yüzüm gözüm heryerim şiş hele sabah ilk uyandıgımda 😕