Brcangn Hanımlar son regl tarihim 12 Nisan ve hala hasta olmadım. Test yaptım negatif fakat sürekli idrara çıkıyorum karnımda şişkinlik var acaba geç döllenme olup hamile olma ihtimalim var mıdır? Yaşayan var mj aranızda
Erdeminannesi0219 Brcangn eğer oruç tutuyorsanız Ramazan da etkiliyor regl yi. Yeme düzeni değiştiği için. bende hep düzensizlik var eğer öyleyse de şişkinlik belirti değil kan verin 👍🏻
Brcangn 2melekannesiyim adet olacakmışım gibi böyle çok yemek yersin şişersin ya onun gibi bişey canım
Essi Gec döllenme olabilir canim. Bide kan ver bazen testler de yanilabiliyor yada bi kac gün sonra testi tekrarla
Brcangn Erdeminannesi0219 bende tansiyon olduğu için oruç tutamıyorum malesef. Daha önce 2 kere düşük yaptım ben ikisinde de aynı bu şekilde hamile kaldığımı öğrendim o yüzden şüpheliyim
Funda___46 Brcangn benimde 11 mayis da olacaktım ama olmadım hala kan verdim 13 mayısda negatif cikti nolacak bilmiyorum🙄
Brcangn Funda___46 benim de kan bugün negatif çıktı doktor haftaya perşembe yine gel hastalanmazsan bi kanına bakalım yine dedi. Hayırlısı olsun hepimiz için