SenaMoms Merhaba kızlar , 16 haftalık hamileyim 2-3 gündür kasıklarımda hafif bir agrı batma baskı gibi bişiler hissediyorum .. başına gelen varmı ? Yardımcı olurmsnz?
Kadriye42 SenaMoms canim normal hatta yatarken sağdan sola dönerken bile kasigi’na batma olur anı hareketlerde ağrı olur Hiç korkma 😊😇
mmmeltemmm SenaMoms 15+6 yim bndede ayni iki gundur kasiklarda dolgunluk hissi var ozellikle sag kasigimda sanci var yarin kontrolum var bakalm
Kadriye42 mmmeltemmm o şekilde ufak ağrılar olur canim yat dinlen ağrını düşünme benim 1 hafta hiç geçmeden ağrım oldu dedim yarın geçmezse doktora gidecem ama bisi kalmadı şükür
mmmeltemmm Kadriye42 tesekkurler :) yarin normalde kontrolm vardi ozellikle bunun icin gitmiyorm zatn denk geldi :)
Kadriye42 mmmeltemmm gitmişken yine sorarsın canim için rahat eder… doktorum bana dayanamayacak şekilde ağrın kanaman olursa hemen gel diğer türlü ağrılar normal demişti bi süre sonra geçiyor ağrılar biz 23 haftadayız nerdeyse bitti 😍
Kadriye42 mmmeltemmm gitmişken yine sorarsın canim için rahat eder… doktorum bana dayanamayacak şekilde ağrın kanaman olursa hemen gel diğer türlü ağrılar normal demişti bi süre sonra geçiyor ağrılar biz 23 haftadayız nerdeyse bitti 😍
SenaMoms Kızlar nöbetçi kadın doğuma gittim kasıklarım agrıdıgından idrar tahlili istedi idrar yolu enfeksiyonu cıktı o yapıyormş agrıyı 😳 tek içimlik toz halinde bi ilaç verdi yatarken onu içicem inş iyi gelir
Cakil01 SenaMoms Onu içince sabaha kadar tuvalete çıkmamanız gerek bilginiz olsun. Meshanede idrar biriktirip tüm bakterileri öldürmesi için. (Gece lavaboya kalkıyorsanız diye söylemek istedim)