Ayserksi Gün içinde günlük ev temizliği dışında bişey yapmıyorum az bişey ayak ta durunca kemiklerim ağrıyor sanki saatlerce yürümüşüm gibi. Bazı geceler bacak ağrısından duramıyorum. Sizde böyle misiniz?
38mom Ayserksi benimde bacak agrim bel agrim oluyor ayrica ben hep yatiyorum is bile yapmiyorum hele bacak agrisi fena oluyor uyutmuyor gece ama ben 38 haftaligim
Sirinb Ayserksi ah canim ah hic sorma bugün 33 haftalik olduk 3 haftadir cekiyorum geceleri uykumda krampf giriyor bacaklarima resmen hele bel agrisi tutulmus belim gibi :(
SekerMerve Kaç haftalıksın canm ben 29 olcam allah nasip ederse. Ben de öylryim bacak ağrısından uyuyamıyorum. Bacağım ve ayak kemiklerim ağrıyo
Bahadrprvn Sanırm. Magnezyum eksikliginden oluyor arkadaşlar günde 1 tne sade soda içmeniz lazm birde doktorunuza danışn magnzyum hapı yazdrn benmde aykta iş yapnca sirtm ağrıyo çok nadr sol baldirim acıyo üzerne yatrnca.
Sinem1- 31 haftalığım şuna felaket dizim ağrıyor sabahtan beri ev temizliyorum bayram temizliği malum 😒