Merve-26 Halekd 38 haftalığım aynı şekilde 2 aydır falan daha çok ateş basıyo hatta kaloriferi ben kapatıyodum eşim açıyodu şimdide cam açıyorum akşam tabi serinliyo hava o kapatıyo bi savaş içindeyiz😄
Halekd Merve-26 allahtan eşimde çok sıcaklayan bir insan diyor ki şimdi beni anlıyor musun 😂 valla çok sıcaklamak iyi birşey değilmiş. Ben gece açıyorum camı oh miss serin serin muhteşem 🤗
SeherrG Halekd başlığı okuyunca aha ben dedim😀 benze aynı durumdayım yanıyorum terliyorum sıcaktan nefes alamıyor gibi oluyorum hava o kadar da sıcak değil dediğin gibi ama tavsiye dondurma biraz söndürdü içimin ateşini😂😂😂 35+2 haftalığım bende
yildiz23 Halekd bende de hamileliğim son zamanlarında oluyordu terliyordum şimdi 25 günlük lohusayim durmadan terliyorum su gibi oluyorum geçmedi bı türlü inşallah sizin doğumdan sonra geçer🤷
Halekd yildiz23 ay ben doğurunca geçecek sanıyordum şu an yıkıldım 😔 daha bunun lohusa ateşi mi var 🥺🥺
Ozubu Halekd 21 haftalığım ve öluyorum sıcaktan geceleri ayaklarımın altı yanıyor sanki gece 4 5 kere soguk suyla yıkıyorum fayda etmiyor sıfır kol ve şortla yatmama rağmen ateş içindeyim bıktım 😫
Edanurdg Halekd 35+5 den selam olsunn 2 gündür yanıyor ayaklarımm yatağın soğuk taraflarını bulmaya çalışıyorum ayağımı soğuk suya tutup ısınmadan yatağa koşup uyumaya çalışıyorum birde unutup sağ tarafa yatınca başlayan mide yanmaları var kii ah ahhh 🥺🥺
Halekd Edanurdg benim mide yanmam yok ama kaburgalarım çok batıyor sırtım çok ağrıyor ağlıyorum artık uyuyamadığım için 😔
Edanurdg Halekd belini sırtını sıcak tut ve eşin bol bol masaj yapsın bel sırt ağrılarım buara geçti benim şükür ama daha beteri başladı baldırımın iç kısımları mahvediyor şimdide