Araba kullanmak için bile ehliyet alınıyor. Çocuk doğurmak için de alınsa zaten çocuk doğurma oranı yüzde seksen düşer.
İnsanların bir çoğu doktora gitmeyi ultrasondan bebeği görmek olarak algılıyor. Nasılsa doğururum tarama testine gerek yok, ben şeker yemiyorum şeker testine gerek yok, aşılarda sıkıntı var tetenoz aşısına gerek yok. Ben bu annelerin bebeklerine çok acıyorum, günahsız bebek annesinin cahilliği yüzünden kim bilir nasıl risklerle karşılaşıyor. Vitamin folik asit kullanamaya ne gerek var eskiden bunlar mı varmış diyen cahillere zaten ayrı. Eşiyle kavga ediyor kanaması oluyor, bebeği hareket etmiyor geliyor buraya yazıyor bir şey olmuş mudur diye, birşey olmamıştır denince içi nasıl rahat ediyor?
Yahu bütün doktorlar süper iyi diyemeyiz elbet aralarında sıkıntılılar çürük elmalar vardır. Ama bu insanlar en az 10 sene okuyorlar, senin cahilce fikir yürüttüğün konularla ilgili hayatlarını okumakla harcıyorlar, doktorun her dediğine güvenilmez diyen bir zahmet evde doğursun o zaman diycem ama onu da yapmazlar, Allah ıslah etsin, o küçücük bebekleri korusun.