Rumeysssa Merhaba hanimlar ben hamileligimin 7. Haftasindayim belimde ve kalcamda batmalar yasamaya basladim siddetli bi sekilde bu normal mi acaba aranizda boyle agrilar yasayan var mi ?
Deletedmom191 Rumeysssa ben 6+6yik dün kalp atışı dinledik benimde vajinamda afedersin iğne batması gbi şeyler oluyor ve belim agrio sırtım yemek yaparken ayakta kalmaya gelmiorm normalmis dinlenince geçiyor 🥰
Aag123 Rumeysssa o kadar erken değil ama bende de vardı yürüyemediğim zamanlar oluyodu. Doktor magnezyum verdi çok rahatladım
_Koncuy_ Rumeysssa merhaba canım ben 9 haftalık ikiz gebeyim. Bir haftadır benimde böyle bi sıkıntım var. Sadece ayaktayken veya yere eğileceğim zaman oluyor. Perşembe doktora gideceğim o zaman soracağım
Rumeysssa Deletedmom191 keske dinlenince benimde gecse ama cok kotu bi agri gecmiyo persembe gunu doktora gidicem bakalim
Zsahin Bende de o haftalarda başladı. Doktorum magnezyum verdi biraz rahatladım fakat sıfırlanmış değil.
Aylaninannesi Rumeysssa kemik ağrıları kalsiyum eksikliğine bağlı olabiliyor. Benim ağrılarım 15. Haftalarda baslamıstı doktoruna danısmalısın canım gerekirse takviye verecektir
Rumeysssa Aylaninannesi doktoruma danistim ilk 3 aylik donemdeki bel agrilari hamilelikten degildir dedi cikti bende bisey diyemedim ama hala agrilarim gecmedi ne yapicam ben
Rumeysssa Yaa hepinize cok tesekkur ederim moral oldu biraz cok sancim vardi gercekten insallah benimde gecici biseydir
Aylaninannesi Rumeysssa fizik tedaviye gidebilirsin canım, daha önce bel ağrısı yasıyor muydun ya da fıtık skalyoz var mıydı
Rumeysssa Aylaninannesi hayir bu derece bi agrim hic olmadi ama evet fizik tedavi olabilir anca baska care yok
Mirazannesi Rumeysssa fizik tedavi önermiyorum her ne kadar doktorlar bebeğe zararı olmuyor deselerde geçensene aynı şikayetten fizik tedavi oldum ve 8 haftalık bebeğimi kaybettim lütfen iyi araştırın
Ebruyildiz Rumeysssa benimde oluyor hamileligimin başından beri suan 11+3 olduk hala oluyo ara ara en çok ta belim tutuluyor yattigim yerden kalkamıyorum eşim kaldırıyor kolumdan tutup ☹
Rumeysssa Ebruyildiz yaa cok gecmis olsun sizede insallah gecer agrilarimiz ama agirlastikca daha da artmasindan korkuyorum bende
Rumeysssa Mirazannesi oyle mii cok gecmis olsun o zman iyi arastirmak lazim gercekten bide benim riskli gebelik