Fts2020 Kızlar 37.2 haftalıgız bugun duştan sonra aynaya baktım bacaklarımın arka tarafı bir karış boyunca varis olmuş daha önce varisim olmadı hiç gecermi ya sizdede varmı napmam lazım yardım pleas
Ilawka irembozcalar Fts2020 haraketsiz kalmaman gerek. Ve kirmuzi ise gecmez. Ama topa topa birikib sismisse o gecer
Sis Fts2020 benimde olmuştu ilk gebeliğimde hemde erkenden olmuştu 20. Haftalarda fln, ama dogumdan sonra geçti benimki zayıfladıkça şimdide 13 haftalık gebeyim insllh yine olmaz sizinkide geçer
melindam Fts2020 Varisler Bazen Kalıcı Olabiliyor. At Kılı Fırçası İle Bacaklarınızı Fırçalayabiliirsiniz Dolaşımı Sağlayacağı İçin İlerlemesini Engeller
irembozcalar Bende de var doğumdan sonra geçer mi bilmiyorum ama artmaması için ayağını yüksekte tutman lazım
Fts2020 Ezgimine yaa ölemi neden acaba yarın kontrlüm var sorayım doktoruma bizimkide normal gözüküyor br skntı cıkmassa inşalllah
Ilawka Fts2020 aksamlar falan uzandiginda ayaklarini yukari kaldir ve varis corapi giy.fazla ayakta kaldigin zamam bile olusa biliyo cok haraketsiz kaldigindada.olusmaya basladisa corap giy
Ezgimine Fts2020 normal Doğumda kan kaybı olucak dedi önemli dedi ben de doktoruma sorucam. Hamilelikte ne diyorlarsa insanım aklına takılıyor.
melindam Fts2020 Benimde Var İlerlemişti At Kıılı Fırçasıyla Yapıyorum Geriledğini Fark ettim Vajende Varmı. Çok Ayakta Durmamaya Çalışın Ve Ayaklarınjzı Yukarı Kaldırın
Fts2020 Ezgimine doktorm dogumdan sonra gecer dedi canım dogumla ilgili bi skntı olur falan demedi bizimkide normal gidiyor cok şükür
Fts2020 Ilawka doktoruma sordum bugun ayaklarını yukarı kaldır ddi dogumdan sonra gecer dedi bakalım inşş