Gulsumhira Lütfen Allah Rizasi İcin Bebegim İcin Bir Fatiha Okuyun.asil Koyucaz İsmini.26 haftalık hamilegim sonuçlar Temiz Gelsin.😑 ayrıntılı da ensesinde kalınlık Cikti 6.6 mm
Biranne00 Gulsumhira okudum canım Allahım hayırlı sonuçlarla karşlılaştırsın mübarek günler yüzü suyu hürmetine 🌸
Aysema Gulsumhira Okudum. Insallah sonucunuz temiz gelir, Rabbim gönlünüze o ferahligi versin insallah 🙏🍀
Fuliaa90 İnşallah güzel sonuçlar alırsınız lütfen bizede yazın 😘 şuan sizi çok iyi anlıyorum beklemek bir süreç testi yaptırmak ayrı stres
Aylinnaa Bende okudum allah kabul eder inşallah. Zor Bi süreç bende atlattım rabbim yardımcın olsun 🙏
Aylinnaa Gulsumhira çok iyi anlıyorum. Ama güçlü kalman lazım inşallah güzel haberlere uyanırız sabah 🙏 buraya da yaz mutlaka dualarımla sizinle inşallah
Gonulidil Gulsumhira okudum canım bende yaptırdım fetal dna testi tertemiz çıktı allahın izniyle seninki de temiz çıkıcak yarın müjdeni bekliyoruz inşallah 🙏
Cydgur Gulsumhira okudum canım inşallah hayırlı güzel sonuçlar gelsin yarın. Bende beklemedeyim benimde bi 10 günüm daha var inşallah temiz gelir diye dua etmekten başka şansımız yok. İçini ferah tut inşallah güzel olur sonuç.