Harvicell Kızlar coraspin kullanıyordum doğuma az kaldı doktor clexane yazdı ama bugün eczanedeki görevli clexane ve benzeri ürünler şuan piyasada yok dedi var mı kullanan bulabilen ?
Meralll Harvicell ben oksapar kullanıyorum , 38. Haftadayım ama son aldığım iğneleri biraz zor bulduk..
Kmndas Harvicell canım doktorum oksapar yazdı bana ama muadili var mı başka diye sormuştum içinde domuz bağırsağının bilmem bişeyi var diye var ama şuan bulman imkansız yurtdışanda üretiliyor yazsam bile bulamazsın dedi clewane diye ilaç var dedi ama İşte bulman imkansız dedi
SekerMerve Dün aynı sıkıntı bana da oldu 7 aydır kullanıyorum enox 4000 29 haftalığız dün gittim hiç bi yerde yok başka bi semtte bulduk gittik aldık depolarda yokmuş sıkıntılıymış
sinber Odymerve Harvicell SekerMerve doktorum ve eczacı tanıdıklarım koronada etkili olduğu için sağlıkçılarda kullanmak için piyasadan toplandığını söyledi bu yüzden zor bulunuyor istanbul Küçükköy Alper eczanesinde şuan var ben 10 kutu aldım yakınsanız iletişime geçebilirsiniz
Meralll Harvicell doğumu ne zaman yaparım henüz net değil canım ama en geç bayramda görünüyor şu an. Elimde kalırsa, o zamana kadar bulamazsan ulaştırmaya çalışırım sana istersen
Meralll Harvicell yaa.. anladım canım zamanlarımız yakınmış daha vaktin olsaydı.. ben başından beri kullanıyorum..
Odymerve Oksopar kullaniyordum bende enox var dediler onu aldim bir sonraki gittigimde ne olacak bilemiyorum ama yokmus eczaci elindekilerin hepsini verdi bir sonrakind bulmaya calisacagim ama bilemiyorum dedi
Harvicell sinber Ankara’ dayım 😒 doktorum kendi kullandığı ilaçtan getirecek bulamadık burada doğuma 10 gün kala kullanacaktım doktorum 4 gün bari kullan dedi 4 tane kullanacağım 🤷🏻♀️
Harvicell Kmndas evet muadilleride bulunmuyor😒 neyseki doktorum kendi kullandıklarından verecek sağolsun hallettimm gibi inşallah sizde sıkıntısız bulursunuz
sinber Harvicell ola ki gerekirse ben gönderirim özelden yazarsınız 3-5 tane ise sorun olmaz bnm için
sinber Harvicell ola ki gerekirse ben gönderirim özelden yazarsınız 3-5 tane ise sorun olmaz bnm için ama oksopar ve erozyon 4000 var bende
Harvicell Odymerve doğuma 2 hafta var pazartesi başlamam gerekiyordu normalde ama doktor son 4 gün başlayalım dedi kendi kullandığı iğneden verecek bana da