zumra2020 Meriwa sıkıntı olacağını düşünmüyorum canım açıkçası ben önce joie dusunuyordum gittim yerinde gördüm plastiktendi ama baby plus demirden yapılmış givi daha sağlam geldi bana. Tabi bunu kullandıkça anlayacağız. Kahverengi diye geçen rengini aldim Ama rose gold gibi çok tatlı bir rengi var.
Meriwa zumra2020 bendr onu beğendim biri soluk gibi kahverengi değil diyince ondan sordum saol cnm ilgine
Busraarsub Meriwa bende dün kendi markasını almaya gittim ama satıcı tavsiye etmedi arka büyük tekerlek içindeki vida plastikti açtı gösterdi dedi bebeğimiz için ne kadar sağlıklı normalde bunun demir olması lazım ve 5 saniyede çıkardı allah korusun yolda tekerlek çıksa direk bebek düşer. Hiç kullanıcı yorumlarına bakmadin mi dedi kendi markamiz evet ama nerdeyse mağazadaki en sıkıntılı ürün dedi. Bende vazgeçtim ne yazikki yoksa cok begeniyordum
Meriwa Busraarsub aaa bende dün gittim ilgilenen kişi bize kendi ürünümüz cok memnunuz şikayet cok az yok dencek kadar dedi onu en son gördüğümüz için cok bakmadım bide bin lira olunca orta hallisi olsun dedim ama kraft ın tekerleğini gösterdi dediğin gibi 5 saniyede çıkardı hemen sistematik sanırım onlar satıcının bize dediği kraft ın kumaş kaplamasındaki pamuk oranı daha yüksek terletmez dedi casual inki %30 polyester kendi ürünümüz %60 polyester falan gibi ortalama rakamlar verdi yoksa hemen hemen aynı diğerlerinin ismi var dedi
Duygu76 Kızlar instagram da @mühendisinoglu diye bir sayfa var şiddetle tavsiye ederim. Anne ve Bebek ürünleri inceliyor. Bebek arabası konusunda da onları çok geç farkettiğim için üzgünüm çünkü ben pusetli Kocaman bi araba aldım ama hiç kullanışlı olmadı. Keşke puseti ayrı alsaydım dedim çünkü Bebek arabası kabin tip kullanışlı oluyor. Ötekiler çok yer kaplıyor taşınmıyor açılmıyor ne bileyim benim önerim kabin tip almak
Busraarsub Meriwa valla bilmiyorum canım bu satıcıda bana öyle dedi. Birde travel olduğu için oturma pozisyonundaki alan dardı çocuk buyudunde rahat oturamaz diye düşündük biz onu da göz önünde bulundur sende istersen
Busraarsub Meriwa valla bilmiyorum canım bu satıcıda bana öyle dedi. Birde travel olduğu için oturma pozisyonundaki alan dardı çocuk buyudunde rahat oturamaz diye düşündük biz onu da göz önünde bulundur sende istersen
Tnskmn Meriwa ben babyhome bh 790 aldım fiyatı 850 idi. Travel sistemleri oldukça gereksiz buluyorum tek sevdiğim kısmı tekerlekleri büyük olması. Bende normal çift yönlü travel sistem olarak geçen ama travel olmayan gayet güzel bir araba buldm ve aldım. Bebeğim doğmadı henüz ama oldukça urun hoşuma gitti kumaşı kalitesi gayet iyi. Kolaylıkla kapanabiliyor ve çokta büyük degil. Önerebilirim canim
Sinemin Meriwa canım 550 TL ye pusetli var travel sistem gibi aynı benim çok hoşuma gitti o eğer bakmak istersen link atayım pusetsizi ise 450 TL bence de bi arabaya gidip 2-3 vermek çok saçma
Sinemin Meriwa yorumları okudum ama gerçekten de öyle çocuğumuz binecek mi lazım olacakmı onu bile bilmiyoruz bence o kadar para vermek saçma geliyor bana 550 TL ye buldum bende pusetli ve travel sistem gibi aynı sadece puset takıp çıkarma Özelliği yok
Simgesydn Kayraesra bugün 3 aylık kullanan arkadasımda aynı cevabı verdi cok ağır falan diye. Bagaja zor sığıyormuş. Çok para vermeye gerek yok dedi
Yldrmbytkn E bebekten kraft time aldim 2000 tl ama tek geçerim daha kullanmadigim halde 😂😂 hafif, katlanmasi pratik, cift yonlu, travel sistem ve puseti çıkarınca baston olarakta kullanılabiliyor ayrıca ufak tefek bi araba çok kibar duruyor 😊