Gunesimoglum Foruma giresim gelmiyo artık yorum yapamıyoruz yapınca çift gidiyo postlara giremiyorum donuyo yada uzun süre bekliyorum öyle giriyo
pelinsss NaimeYilmaz ana sayfayı yenilediğimizde ana başlıkları çifter çifter görüyorum ya da görüyoruz. Şu forum neden bir düzelemedi acaba ? Çok yavaş ve hata veriyor sürekli
pelinsss NaimeYilmaz ana sayfayı yenilediğimizde ana başlıkları çifter çifter görüyorum ya da görüyoruz. Şu forum neden bir düzelemedi acaba ? Çok yavaş ve hata veriyor sürekli
damlac NaimeYilmaz her gece forumda sıkıntı oluyor. Bunu çözseniz artık da bizde rahatlasak sayın adminler. Sürekli hatalar sürekli girilemeyen bir forum. Valla bezdim 😂
pelinsss NaimeYilmaz ana sayfayı yenilediğimizde ana başlıkları çifter çifter görüyorum ya da görüyoruz. Şu forum neden bir düzelemedi acaba ? Çok yavaş ve hata veriyor sürekli. Sanırım son yorumum yine defalarca yazıldı 🤦🏻♀️
pelinsss NaimeYilmaz ana sayfayı yenilediğimizde ana başlıkları çifter çifter görüyorum ya da görüyoruz. Şu forum neden bir düzelemedi acaba ? Çok yavaş ve hata veriyor sürekli. Sanırım son yorumum yine defalarca yazıldı 🤦🏻♀️
pelinsss ana sayfayı yenilediğimizde ana başlıkları çifter çifter görüyorum ya da görüyoruz. Şu forum neden bir düzelemedi acaba ? Çok yavaş ve hata veriyor sürekli.