Deletedmom316 Cupkek canim adet olmadinmi henuz ben adet oldum 😔 canim pko da lh hormonu yuksek oluyormun ondan ola bilirmi acaba
Deletedmom316 Cupkek Allah yardimcin olsun canim eger adet olursan mutlama aslanpencesi cayina basla ben basladim 8 9 gundur iciyorum
Tgcycl Deletedmom316 faydasını şuan görüyor musun canım ben de sipariş verdim bu ottan. Ovulasyonla takıp etmeyi düşünüyorum
Cupkek Deletedmom316 benim dün pembe lekelenmem oldu bugun de bilmiyorum ne olucak çok heycanla bekliyorum test yaptım ama bişey çıkmadı dün yada dünden önce yapmıştım ☹️🙊
Deletedmom316 Tgcycl canim 9 gundur yani faydasi rahime yumurtlara var o yuzden boyle kendi basima bilemem hamile kalirsam buay o zaman faydasini bilicem baskada enfeksiyona faydali adet duzenliyor hormonlari dengeliyor canim
Cupkek Biricikkizimla canım merhaba sana yazmak istedim 😂😂 dün ve bugun pembe lekelenmem oldu senin dediğini yapıp değerlendirdim ama idrar testi yapıyorum hiç bişey çıkmıyor ne zaman yapmalıyım test 🤷♀️🙄❤️
Biricikkizimla Cupkek yumurtlama ve catlamayı degerlendirdikten sonra testi bırakıp 20 gün sonra yapman gerekiyor testi canım