Tugce1803 Funmeh 5+5 iz sadece göğüs uçlarım acıyor şiştiler, akıntım var arada adet ağrısı yoklayıp geçiyor🤷🏻♀️
insan_insan 5+4 üm Mide de tuhaf bir his var bulantı gibi de değilde üşütmüşüm de içim bir değişik gibi birde uyku var
Mrym-yldrm Mide de tuhafliklar duygusallik aniden sinirlenmeler asiri uyku istegi ve surekli yorgun hissetme ben suan 6+4üm ve hala devam ediyor
DiplomaliEvHanimi Mrym-yldrm bende suan 6+2yim 6+6 da kalp atisi icin gidecez siz kalp atışını duydunuz mu
Lionss Uyku uyku uyku elim kolum kalkmıyor ve ağlamak istiyorum 😁 mutlu değilim gibi ama bi mutsuzluğum yok kimseyle konuşmak istemiyorum gibi ama yalnızda sıkılıyorum 😁 gaz . Göğüs dokunamıyorum
Doruk1234 DiplomaliEvHanimi üç gün önce gittim ilk kontrole keseyi gördük bebişi karından görmedik alttan muayenede gözükür ama rahatsız etmek istemiyorum seni dedi iki hafta sonra tekrar çağırdı nasipse bebişimizi görücez tabi sürpriz yaparsa belki minik pıt pıtlarıda dinleriz
Mrym-yldrm DiplomaliEvHanimi bende gecen hafta doktora gittigim de 7+5 saniyorduk megersem 5+5 olmusuz. O gunu kese gorundu bebekte gorundu ama erken oldugu icin 2 hafta sonra tekrar gel kalp atisini dinleyelim dedi Haftaya carsamba kalp atisini dinlemeye gidicez bakalim insallah bi sorun yoktur.
DiplomaliEvHanimi 6+2. Hafif bulantı gogus uclarina dokunamama karina ve beline giren ara ara ağrı ve kramplar aşırı yorgunluk Sık tuvalete cikma ( kabizlik biraz 😓🤭)
DiplomaliEvHanimi Doruk1234 bende 4+6da duymustuk adete gore 5+3du ama kese ona uyumlu değildi 2hafta sonraya yani 18ine randevu verdi kalp atisi icin 6+6 oluyo kese boyutuna gore ins duyatim gecen sene ilk bebegimde kese boyutuna gore 5+6da biraz duymustuk cunku 🤲🏻