Melek199 İkinci tetenozda ne yasaniz kizlar ben biraz once vurundum sanki bas donmesi felan oldu halsizlestim normalmi
Beebisimm Melek199 ben de bugün 2.dozu yaptırdım ama her şey yolunda aksi bir durum olmadı, ama oluşabilecek sorunlar kol şişmesi, kızarma ve ağrı olabilir, halsizlik baş dönmesinin aşı ile ilgili olduğunu sanmıyorum.
DamlaNur29 Melek199 ilk tetenozda ilk gün halsizlik oldu bide ara ara ateş oldu hafif 2 3 defaç ertesi gün kolum cok agrıdı 3 4 günde devam etti herkese farklı etkiler yapıyor canım
Unsalin_Annesi Melek199 ilkinde kolum ağrımıştı sadece 2. dozda da hafif ağrıdı ama geçti bir iki güne kadar ilk dozdaki gibi ağrımadı hiç
Busbus2684 Benim hiç bişey olmadı canım, ilkinde bi gün sonra kolum ağrımıştı ama, ikinci de ağrı da olmadı
Melek199 MinnakLiva kiz hemen vurulunca olmuyo😂 ama benim tansiyonum düşmüş ondan oyle oldu eve gelince suan iyiyim sukur
Mrv3dmr Melek199 İkisinde de problem yaşamadım canım. Sadece aşı yerinde 1-2 gün hassasiyet oldu o kadar.
RuzgarsMommy Ilki inanilmaz hafifti hic bisey hissetmedim Ikinci dozu dün oldum kari kolumu morartti hafif agri ama hemşiresine göre deisiyormuş :/