brcakyll Rumis valla bana da ilk başlarda küçük bu bebek dedi doktor bende araştırdım biraz hergun bir muz bir bardak süt kaşar peyniri kuruyemiş yedim yaradı galiba 😀😀 benim bu ikinci gebeliğim. Oğlum da 3650 Gr doğdu.
Rumis brcakyll kilolu doguranlardansin sen o zaman genetik de olabilir 😄 ben de minyonum baba da minyon 🐣
brcakyll damlanne 2650 kiloydu canim Rumis valla doktora göre oğlum 4 kilo doğar dedi ama ult yanılması oldu kafası biraz iri çıktı 😀😀 bakalım kızımızda ne olacak. Ben çok kilolu olsun taraftarı değilim yeter ki sağlıklı olsun onlar 🤲
busraydinli damlanne haftada ortalama 250 gram alıyormuş bebekler son haftalarda daha 4 hafta var doğuma. Bilemedim ☺️
Selinnnn91 mervearslantas 34+6 2500 kg ama banada hep az geliyor inslalah sağlıklı bir şekilde doğururuz 🙏36+6 gidicez inslalah güzel.kilo almış olur 🙏
Selinnnn91 Melikekrtc1 benim.de henüz belli değil.ama haziranin ilk haftası bende çok.istiyorum sizin gibi ailelerimin gelmesini 🙏Inslalah düzelir 🙏
Turkan09 damlanne damlanne 35+6 2.200 doktorum iki hafta geriden geliyor gelişimi kilosu düşük dedi 🙁
Turkan09 damlanne kendim bu kadar kilo alırken bebeğimin alamaması beni çok üzüyor herseye onun için yapıyorum ama 🙁🙁🙁🙁🙁
Melos33 BuketBdk aynıymışız bende 32 de gittiğimde 2000 gr di yarın benim kontrol tam 35 oldu bakalım kaç kilo merak ediyorum 🙂
Rumis Belmaaa Biz minyonuz eşimle ondan beslendigim halde normal, günüyle uyumlu sadece sizde mı minyonsunuz yapısal heralde😃
Papatyakalplikadin damlanne 35+3 te 2750gr dı doktor bi hafta önde kilosu demişti yani ideali 2,5 kilo imiş.