_Merveozdemir_ Faray Hayır canım sormadım hala fitilden sonra olunca yan etki yaptığını düşündüm geçer diye umuyorum geçmezse bakcaz artık 🤷🏻♀️ nişan falan diye heyecan yaptım ben önce 😄 sonra dedim fitilden sonra oldu hemde vajinanda ağrı acı var saçmalama nişan olamaz dedim
Faray ENA bana çatı muayenesi bile yapmadı, nst ye girdim sancı çıkmadı, anlattığım şeylere de yalancı sancı dedi,
ENA Faray iyi cok şükür zaten daha vakitleri var🙂 sevindim sizin adınıza da. Son haftalar anlaşıldı ki bizleri zorlayacak ama olsun🙂 bebeğinizin kilosu nasıldı acaba? Ve doğum şekli hakkında konuştu mu doktorunuz?
_defnee Faray Canım olabiliyor o haftalarda. Vücut ta kendini ayarlıyor. Doğurunca hepsi unutuluyor 🥰 birden geçiyor. İşin garibi benim geçmişti geçti diye vücudum bir saldı kendini bir uyudum o gün sonra Migros a gideyim bişeyler alayım ağrılarım geçti rahatladım sandım ama meğer Doğum başlayacakmış😂 Migros ta doğumum başladı
masalsii mrvygrtc benimde akıntım fazlalaştı 1 haftadır falan cok rahatsız ediyor 🙄 benimde sancım cıkmıyor ama aksamları resmen penguen gibi oluyorum artık
_Merveozdemir_ masalsii evet ya çok rahatsız ediyo günde 10 kere iç çamaşırı değiştiriyorum bende akşam bide yemek yiyince koltuktan kalkarken bile zorlanıyorum 🙄
mrvygrtc masalsii bebek ters döndüğünde de akıntılarım fazlalaşmıştı baskıdan galiba krem kullandım geçti. Şimdi bir hafta kaldı haftaya sezaryen olucam nasipse. Doktora da gitmek istemiyorum sıkıntılarım oldugu için bu hafta her gün doktordaydım umarım basit bi akıntıdır
mrvygrtc _Merveozdemir_ doktoruna sor canım kan gelmesini. Benimde daha önce akıntı olmuştu yine krem kullandım geçti. Haftaya sezaryen olucam bi daha gitmek istemiyorum doktora umarım sakıncalı bi şey değildir akıntı
Sibelayten Zuzu47 bende 38+2 yim bekliyoruz bizde kızımızı kasıklarımda bir agrı var sezeryan olacam ben ikinci hamileliğim bu
Esraminnak Secil_10 benim de 36+5 im 1 cm açılmam var dı 1 hafta önce. Haftaya doğururum demiştim gelmedi birsey. Akıntı larım çogaldı ama. Bebegim kilosu 1 hafta önde gidiyor. Kız Allah nasip ederse inş en geç haftaya dogururum 🙈