Sltn01 Mek78 benim erkek canım yani değişmezse öyle dedi doktorum. Ben magnezyum kullanıyorum . Balık yağına başlıcam bugun . Bide kan ilacı verdi ama ben zaten karadut özü ve keçiboynuzu özü kullandığım için onu pek kullanmıyorum. Bu kadar benim😂 sizin nasıl neler kullanıyorsunuz
Ahsen-_- Mek78 bende 15 haftalık hamileyim ferrum ve decavit verdi doktorum haftaya gidicem cinsiyet için kıza benziyor demişti geçen gittiğimde 🙈 hafif kasık ve bel ağrılarım oluyor
Meltem0660 Merhaba ben de 15+1 günlük hamileyim pazartesi tam 16 haftalık olacak o zaman gideceğim cinsiyetini öğrenmeye ama çok merak ediyorum ilaç olarak da previt positive omega verdi doktorum vitamin. siz öğrendiniz mi acaba
Mek78 Meltem0660 bende 14+6 günlükken gittim dün öğrendim erkek 🥰 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Mek78 Sltn01 benim de 14+6 da erkek dedi bende kan ilacı vitamin kullanıyorum 😊 sabahları baya aç uyanıyorum sizin de öyle mi
Mek78 Ahsen-_- bende ferrum ve vitamin kullanıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim canım
Mek78 Ahsen-_- bende ferrum ve vitamin kullanıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim canım
muhanneozge Merhaba ben de 15. Haftanın sonlarındayım. Bebeğimiz yüksek ihtimalle kız. 11+4 de ilk söyledi dr. Dün gittik yine kız denildi. Ancak detaylıya kadar güvenipte alışveriş yapmam. Bana da demir ve decavit verdi.
Mek78 Ahsen-_- bende ferrum ve vitamin kullanıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim canım muhanneozge Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Mek78 Ahsen-_- bende ferrum ve vitamin kullanıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim canım muhanneozge Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim @muhann
Mek78 Ahsen-_- bende ferrum ve vitamin kullanıyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim canım muhanneozge Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim @muhann
Mesevda Merhabalar abnde ferrom ve kalsiyum ilacı kullanıyorum 15+2 deyız erkek bebeğimiz rabbim herkese hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsin