KhgKG Merhabalar benimde adetim 3 gündür gecikiyor beta değerim 1153 çıktı yüksek mi acaba 2 3 haftalık olabilir dendi
Meriwa KhgKG canm 1 er gün arayla kan ver iki değere göre yorumlanır yoksa değerin gayet iyi son adetine göre hesapla 6-7 haftalarda git gözükür şuan yeni oluşumda olduğu için netlik kazanmaz
Unsalin_Annesi KhgKG canım beta değerine çok bakma ultrasonda farklı çıkıyor betaya göre olmuyor benim en son verdiğimde kan değerm 1981 çıkmıştı bir iki güne doktora gittik 7+1 haftalık dedi doktor
KhgKG Meriwa bugün verdim hastanede bugünkü sonuç 1153 yarın sağlık ocağında versem ertesi gün çıkar öyle mi yapayım yoksa bir sonraki gün mü ocağa gideyim
KhgKG Dedim biraz daha büyüsün öyle gideyim eğer 2 3 haftalıksa birşey belli olmaz dedim bazıları yazmış kese görünüyor bebek olmuyor falan korktum açıkçası dedim en azından 5 6 haftalık olsun
Meriwa KhgKG valla benim bulunduğum yerdeki sağlık ocağı 2 bucuk günde çıkarıyor😄 1 gün ara verin ama sorun ertesi güne çıkıyor mu diye ben verdikleri tüpün üstündeki barkodu çekip bakıyodum boşuna sonuç için gitmezsiniz bi daha