kubrakarahn hemsireanaa aynısı bendede var Ve bugün yataktan kalkamadım Kaşık agrım bel agrım Kasıklarimdan aşağı ya doğru inen bacaklarımakadar indi o ağrı Kalktım biseyler yedim sonra duşa girdim sonra tekrar uyumaya çalıştım Şuan biraz daha iyiyim Allaha çok şükür Ama korktum fazlasıyla hemde
kubrakarahn hemsireanaa aynısı bendede var Ve bugün yataktan kalkamadım Kaşık agrım bel agrım Kasıklarimdan aşağı ya doğru inen bacaklarımakadar indi o ağrı Kalktım biseyler yedim sonra duşa girdim sonra tekrar uyumaya çalıştım Şuan biraz daha iyiyim Allaha çok şükür Ama korktum fazlasıyla hemde hemsireanaa
hemsireanaa Elif1717 hiç bilmiyorum inşallah normaldir benim ağrım da var gerçi karnımda.sizin oluyomu karın ağrınız
45354535 Bende 36+4 haftalık hamileyim bügün pembemsi akıntım geldi şimdi dr ye geldim açılmam falan da yok bekliyorum kızlar dua edin 🤲
45354535 Bende 36+4 haftalık hamileyim bügün pembemsi akıntım geldi şimdi dr ye geldim açılmam falan da yok bekliyorum kızlar dua edin 🤲
hemsireanaa kubrakarahn ay insan korkuyo valla ufacık bi ağrıda ama artık yalancı sancılarımız başlwdı galiba
hemsireanaa kubrakarahn iki doktora gittim kendi doktorum ağrılarımın normal olduğunu bebeğin doğum pozisyonu aldığından kaynaklandığını söyledi.ama diğer doktor hazırlıklı ol doğabilir dedi
Ecrinbzkrt Bende bugun cok bel agrısı yasadım ve afedersınız iç camasırımda ıslaklık vardı şuandada sag tarafımda hafıf bel agrım var 34.haftadayım bakalım eger bu ıslaklık dıer gunler devam ederse gıdıcem doktora ama bebegımın haraketlerı gayet duzenli