Linababy Gozde06 Alaçatı değil ama siyah inciden aldım bayıldım kumaşı falan çok güzel. Önden düğmeli takımdan almıştım 😊
Gzmbzks Gozde06 Bende trendyol elitol markasından aldım siyah önden düğmeli bugün geldi 30 derece kısa ayarda yıkadım ben hic birşey olmadı kumaş olarakta çok hoşuma gitti 😊 Bende siyah inciden alcaktim ama beden yoktu o yüzden elitol aldim yikayinca cekmesinden korkuyodum ama iyikide almışım canım tavsiye ederim
Gozde06 Linababy siyah inciden bende aldım evet güzel geldi alaçatıda 3 lü bi tane beğendim de acaba o nasıl merak ettim 😊😊
Arzuasil Linababy sizce nasl yikaninca cekermi takimin resminj atma sansinz varmi bende alicaktm siyah inciden ama cok kararszm
Linababy Arzuasil Bugün yıkadım astım çekme falan yapmadı göründüğü gibi aynı geliyor hiç şüpheniz olmasın 😊
Arzuasil Linababy tmmde cok tesekkurler linkini buraya birakabilrmsnz rica etsem suan arayis icerisndeyim😊
Tuuce7 Kızlar bence hiç lohusa takımı almayın önden düğmeli olanlar çok iyi. Sezaryen ile doğum yaptım ve gecelik de vardı ama giymedim bile. Lohusa takımı giydim ama şimdi olsa sadece önden düğmeli alırdım ki onlarda çeşit de daha faZla
Gozde06 Gzmbzks siyah inciden bi tane almıştım güzel geldi. Elitolu denemedim Alaçatı da şortlu 3 lü takım var güzel duruyor aynı fiyat diğerleriyle ondan acaba emin olamadım en büyük L var 😂
Linababy Arzuasil Benim aldığım tükenmiş, trendyol da siyah inci diye aratırsan bütün ürünler çıkıyor hatta yeni ürünlerde gelmiş 😊
GulcanYvz Kızlar ben 16 Nisa’nda sipariş verdim hala gelmedi 1 ay olacak kargoya bile verilmedi ulaşılamıyor bile benim şansıma böyle oldu trendyol evet güvenilir ama her site değil Bence benim aldığım paramın gittiği sayfa happiness )
GulcanYvz Ben almadım Kardeşim aldı oda uğraşmıyor boşver abla çok bişey değil diyor gelirse gelir gelmezse sorun yapma diyor