fatmadenizyldz kızlar çok üzgünüm dün kiyasal gebelik yaşadım şuan kan pıhtısı geliyo sonrasında hamile kalmak için ne yapmak lazım yumurtlama günü nasıl belirlenirki acımı dindirmem lazım 😔
symslmz fatmadenizyldz önce bir adet gör kuzum sonra ovülasyon testi al yumurtlama gününü bul degerlendşr gecmiş olsun ibşallah sağlıklı bir evlat alırsın kucagjna 🙏
MucizeBekleyenAnne fatmadenizyldz rabbim kucağını doldursun inşAllah bende geçen ay kimyasal oldum ovulasyon testiyle bu ay yine gebelik var değerim düşük korkuyorum açıkcası
NurEto fatmadenizyldz bende ocakta kimyasal gebelik yasadım 1 ay korun dediler korunduk hala kalamadım hamile
Yasemin0728 fatmadenizyldz canım bebde 24 Aralık da kimyasal gebelik geçirdim ama hala bekliyom gebelk olsun diye
fatmadenizyldz MucizeBekleyenAnne inşallah kimsenin kucağı boş kalmaz çok kötü bi durum hevesim kursagimda kaldı
Happybsrn NurEto ben de Şubat’ta kimyasal gebelik yaşadım daha kalamadım bazıları hemn kalıyormuş ya neden bizde de olmadı keşke olsaydı yaaa
NurEto Ki ocakta kimyasal gebelik yasadım şubatta tam gününde hastalandım sonra inofolic combi basladılar oda geciktirdi beni bu ay kullanmadım tam günüm de oldum
Happybsrn NurEto stres yapma bebek diye odaklanma hayata ..hayat bebekten ibaret değil.. hayırlısı neyse o olsun ben hep öyle diyorum isyan da etmiyorum
Ebaki NurEto hic oyle dusunme canim bnm insallah Rabbim hayirli zamanda bayirli evlat nasip etsin hepinize bn kkmyasal gebelikten sonra 8.ayda hamile kaldim sabret xamani var demek ki dua et bol bol meryem süresini oku 🤲🤲🤲Rabbim sevindirecegi zamani iy bilir 😘😘
NurEto Happybsrn isyan etmiyorum bende canm allahımın dediği olur tabiki ama insan oğluyuz bekliyoruz istiyoruz elimde değilmi artık 3 yıla girecez evleneli.. 2bucuk yıldır istiyoruz
Es135 Benim kardeşimde kimyasal gebelik yaşadı eşi askerdi zaten 2 ay sonra eşi geldiği ay yeniden hamile kaldı şuan 12 haftalık hamile kimyasal gebelik geçiren çok üzmeyin kendinizi yeniden olur inşallah 😊
Nurdannt Bende yaşadım canım 3 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür o yüzden sıkma canını oluyo tekrar inşallah hayırlısıyla sana da nasip olur
damlac fatmadenizyldz bir adet gördükten sonra çalışmalara devam et canım aynı şeyi yaşadım. Bir de doktorum elenatal 1 içmemi önerdi; hem yumurtalıkları hem bünyemi daha iyi hale getirmek için ben içtim 6 ay sonra hamile kaldım. Ama o 6 ay tam çalışma sağlayamadık eşim yurt dışına gidip geldi. Bir de eğer eşinde sperme dair bir sorun yoksa gün aşırı ilişki tavsiye edebilirim ben öyle hamile kaldım
Cgl41 fatmadenizyldz martta kimyasal gebelik yaşadım bende doktorum bir ay korunmamızı önermişti kimyasaldan sonraki ilk ayım yani bu bekliyoruz ama bakalım ☹
Berfin_kycn fatmadenizyldz kanaman bittikten sonra duş al ve sonra hep ilişkiye gir çatlsr yumurtan eğer sonra adet olursan da sıkımtı yapma sakın hemen gebe kalırsn ben de kimyasal yaşadm 1 kere adet gördüm bidaha görmedim