Nmtsfa nil_sugra aynı şekilde benmde öyleydi saatler önce rennie içmiştim onun faydası oluyor sanırım şuan🥴 allah sabır ve kolaylıklar versin hepimize inşaallah
720berra- Nmtsfa o haftalarda benimde olmuştu bir iki hafta düzenli hergün soda içiyorum birde kuru naneli yoğurt yiyorum hergün bir kase sanirim bunların faydası oldu
Ceylanakbal_ Rennie duo şurup canım birebir hemen etki ediyor . Doktorum daha bugün 3 şişe yazdı,günde 4-5kere içebilirsin hiç zararı yok dedi,sen de alabilirsin. Sen de ılık süt,salatalık,sade soda deneyebilirsin👌🏻
Elizzz Nmtsfa canim bende 30 haftama giricem 17 haftamdan beri cok yaniyor midem baharatli hicbirsey yiyemiyorum cikolatali seylerde yakiyor süt asla bende ise yaramiyor. Sade soda soguk iciyorum midem yanmaya basladiginda bazen günde 2 tane iciyorum hem cok faydali hemde yanmami geciriyor sende dene insallah fayda veriri
Zeynepli1234 Nmtsfa ahhhh aynı sorun bendede var yanıyorum resmen perşembe günü randevum var söyleyecem bakalım doktorum ne dicek
Busimss Nmtsfa rennie kullanıyorum ben doktorum günde 2 kere alabilirsin demişti ama ben 1 kullandım yeterli oldu hep.
Buketcaliskan35 Buz gibi sade soda iç. Mide yanması çok cekiyorum. Soda süper geliyor . Gavisconda kullanıyorum ama en hızlı çözüm sade soda. Uludağ ya da sarıkız marka öneririm :) geçmiş olsun.
MinnieMouse Gozde06 ben de su an 31.haftadayim. Iki haftadir lansor kullaniyorum doktorumun onerisiyle tabi ki. Inanilmaz rahatladim. Normalde eczane sabah ac karna bi tane diye recete yaziyor ama doktorum aksam yemekten sonra bitane kullanmami soyledi. Rahatladim valla oncesinde ne oturabiliyodum ne yatabiliyodum, yemek bile yiyemiyodum. 🤭
Nmtsfa MinnieMouse valla korktum bgün desem yeri var yandım resmen cayır cayırrr🙈 yatamıyorum oturamıyorum dön dön başım döndü ama şükür şimdi rahatım🤲🏻
Gozde06 MinnieMouse bana doktor rennie dedi oda işe yaramadı zaten artık dolanıyorum kalkıyorum geçsin diye ara ara vuruyor işte az kaldı dişimizi sıkacağız artık