KubraKocak Kızlar seyahat için başvuru yaptım az once ne zaman sonuc belli olur bilgisi olan varmı ??
busraydinli KubraKocak ne yazdınız acaba doktorunuzdan belge aldınız mı vs. bilgi verir misiniz ben de izin alcam da
Sahinftma busraydinli doktorum belge verdi annem için başvuru yaptım ben yanıma gelecek kızımın ikiz gebeliği mevcuttur bakacak kimsesi olmadığı için yanına gitmek zorundayım yazdım konu kısmına bekliyorum sonucunu
rgurbuz Sahinftma bende bugğn belge aldım ama Doğum yapacağım tarih yazmıyor Ablam başvuru yaptı 20 yaş altı kardeşimden dolayı mı nedense onaylanmadı izin
Sahinftma rgurbuz doğum yapacağım tarih yazmıyor riskli gebelik ikiz olduğu için zaten erken olacak doğumu yakın yazıyor belgede henüz cevap gelmedi işleme alındı yazıyor sizin ne zaman sonuçlandı acaba?
rgurbuz Sahinftma bizde 5 kişi için müracat ettik doktoruma sordum istersen 10 kişi yaz sorun olmaz dedi çünkü yarım saat içinde mesaj geldi onaylanmamıştır diye sisteme girdik en fazla 2 kişi refakatçi olabilir yazıyordu anlamadık neden oldu
Sahinftma rgurbuz bir arabada 3ten fazla kişi olmaması gerekiyor diye duymuştum yine yanlış olmasın da bir araştırın isterseniz
rgurbuz Sahinftma yok iki kişi iki kişi başvuru Yaptılar onaylanmış şimdi bi erkek kardeşim kalmış oda 20 yaş altı diye valilik izniyle olucak galiba