Merveyunus31 peki sizin ki doğrumu endişeli anneye yok yakınım tuttu 6 aylık bebegi öldü demek burada herkes endişe taşıyor zaten ve yakınınız oruç tuttuğu için değil o bebeğin dünyada nasibi olmadığı için melek oldu rabbim sabır versin evet burada kimse tut tutma diyemez Allah müsade etmiş sonuçta ama kafana görede ay hamileyim tutamam değil mesele deneyeceksin demiş olmazsa izin var ve çok yanlış biliyorsunuz 4 haftalık bir gebelikte o bebek annenin yediği içtiği şeylerden beslenmez 13 hafta bittiği andan itibaren annenin yeme düzeni oluşturması sağlıklı beslenmesi gerekir ve lütfen biraz olumlu düşünüp allaha öyle dua edelim ben ilk çocukta 4 aylık hamileydim ve bana gebeliğimin sonlandırılabileceğini bebek hiç gelişmediğini söylediler ve tam ramazan ayına girecekken ben allaha dua ettim çok inandım oruç tuttum 1gün bile bırakmadan ve sahur dahi yapamazken bayramdan sonra gittiğimde doktor şok oldu neyle beslendin ne yaptın söyle senin durumundaki hastalarıma önereyim oruç tuttum şok olup bakakaldı yüzüme çünkü ben hiç olumsuz düşünmedim tevekkülettim inandım sadece Allahtan istedim ve inandım ki bebeğimin nasibi kısmeti benim kaderim ne ise onu yaşayacaktım 2.gebelikte 38haftada oruç tuttum 11.gün sahur yaptım ve doğuma gittim hiçbir gerilik aksilik olmadı aksine o 11 günde baya yarım kilodan fazla almıştı yani her oruç tutanın bebeğine birşey olmuyor hele hele 4 haftalık bir gebelikte sizin verdiğiniz örnek çok yanlış dediğim gibi tutan tutabilen tutar bu zafer kazanmak değil tutamayan tutmayanda kaybetmiş değil ama hayata biraz olumlu bakın kendinizide korkutmayın olumsuz düşünmeyin doktorun ağzından çıkana bu kadar tamah ederken sizi yaradan sizin kaderinizi duanıza göre çizen rabbimizden umut kesmeyelim o bizim için en iyisini en hayırlısını biliyor🤲