Dlndmr Baştan 2.3.4. Günde yumurtlama 5. Test de çatlama farkı görüyorsundur. Ama bugünde koyu çıktı 2. Kez yumurtlama oluyor sanırım
Dlndmr Happybsrn yok diğerleri de böyle koyuydu ama gün geçtikçe kuruduğu için öyle oluyor bu da kuruyunca onlar gibi olacak Happybsrn adet bitiminden bi sonraki gün
Gamzebydmr Happybsrn Canım kaçıncı günün bügün teste başlayalı kaç gün oldu benim 8 günü koyulaşmaya başladı https://i.imgyukle.com/2020/05/12/rlFEGQ.bu markadan aldım galiba sende aynı marka almıştın
Gamzebydmr Happybsrn Bak bunlar ilk başladığım günler adetten hemen sonra yani adetin 9,10,11.günleri ve 16. günü yumurtlama oldu
Gamzebydmr Happybsrn Benimde 5.günü aynı senin testler gibiydi son 2 gündür koyulaşmaya başladı bugün daha da koyu ve akıntım başladı kasıklarda batma var
Happybsrn Gamzebydmr bakalım adetin 12 günü ovulasyon testimin 5.günü ….ben ne zmn yumurtalama görücem acaba 🙏🙏 inşallah tutar bu ay herkesin senin de benim de ,,,ama nedense umudum yok😒😒🤣
Gamzebydmr Happybsrn inşALLAH canım bakalım vardır bir vakti baksana ben 2 evladım olmasına rağmen 3. olmuyor dr.strese bağlı dedi bu ay hiç birşey takmamaya çalışıyorum kafama😂
Happybsrn Gamzebydmr maşallah benim çocuğum yok 7 yıllık evliyim sağlık sorunlarım vardı ameliyat fln 7 aydır deniyorum bi kimyasal gebelik yaşadım Şubat’ta daha da birşey yok 31 yaşındaydım korku sarıo artık
Gamzebydmr Happybsrn Seninle aynı yaştayız canım daha yaşın genç olur inşALLAH isteyince olmuyor Rabbim ne zaman nasip ederse inan o zaman oluyor