Nurunilkmucizesi Arkadaşlar merhaba Hafta itibariyle baş agrisi başlamişti ama bu hafta biraz daha artti sanki. Basımın tümü değil bilhakis sol sakağim agriyor bazen enseden vuruyor yine tek tarafli oluyor. Tansiyonum ölçüyorum 10-7 11-7 11-8 bazen 12-8 olabiliyor benim ile aynı sorunj yaşayan varmi :(
Firfir90 Nurunilkmucizesi aynısını 14. Haftadan beri haftada en az 3 kere yasıyorum Suan 17+3 enseden hatta boynumdan yukarı dogru sakagıma gelıp bazen gozume kadar vuruyor. Benim de tansıyonum hep stabildir 10-6 genelde doktor tansiyonumla alakalı bişey demedi. Sanırım hamilelikte düz Kaslar gevşediği için oluyor anlam veremedm tam ben de. Geçmiş olsun
Busraaylmz19 Nurunilkmucizesi 33.hftamdayim Allah’a şükür bi sıkıntımız yok ama doktora neye dikkat etmem gerek diye sorduğumda saydıkları arasında baş ağrısıda vardı. Aşırı baş ağrısı hissedersen bana haber ver ve gel mutlaka dedi.bence doktorunla iletişime geçmelisin.
Deniz07 Burdayım dostum, 34. Haftada başlayan baş ağrıları bi Yükselip bi düşen tansiyon sonuç olarak gebelik tansiyonu şüphesi olabilir diyerek sürekli kontrol altında şuan 35 haftalığı hala daha devam ediyor 37 de sezeryan olucam
Merve23 @Nurunilkmucizesi bende 34.hafta giricem ayni degerlerde tansiyon 12 8 en fazla doktor normal dedi.