NihalBurak Emireek valla 31 hafta olacaz hamileliğimin en başından beri hep kendim yaptım temizliğimi dip köşe temizlik bile yaptım 2 hafta önce mutfak dolaplarını camları falan hep tek başıma sildim söylemesi ayıp totomun üstüne oturmuyorum anlayacağın 😂 bide dışarı çıkamıyoruz hareket etmiyoruz zaten en azından evde iş yaparak hareket etmiş oluyorum 😂
akovalardan Emireek o kadarda değil canım maşallah 22.haftadasın çok yüksek yerlere uzanma karnına dikkat et çarpma bir yere sandalyeye falan çıkma birde duş alırken eğer ağır isen tabureye oturma ben çok arkadaşımdan duydum banyoda iken tabureden düşeni Rabbim yardımcımız olsun bebeklerimiz Rabbim e emanet çok takma Allah ’ın izni ile sağlıkla gelsinler 🤗🌺🐣
Canan_c Emireek sanmıyorum ya bısey olcanı ben sadece ağır kaldırmamaya dikkat edıorum onun dışında her işimi yapıorum. Yürüyüş de yapamayınca ev de hareket etmeye çalışıyorum hem ev işleriyle
Canan_c Emireek sanmıyorum ya bısey olcanı ben sadece ağır kaldırmamaya dikkat edıorum onun dışında her işimi yapıorum. Yürüyüş de yapamayınca ev de hareket etmeye çalışıyorum hem ev işleriyle
Gulyy Emireek 25 haftalik hamileyim ev isimi kendim.yapabiliyorum.cok sukur bence spor bile.oluyor karantinada evden cikamiyoruz malum.cok iyi geliyo bana temizlik yapmak
Bsralemdar Emireek İlk günden beri her yere uzanıyorum. Yapacak bişey yok evde tek olunca herşey yine bizim gözümüze bakıyor. Bebeğin sağlıklı ve bir problemin yoksa bişey olmaz bence. Anneannem odun taşırken sancılarım gelirdi hep dedi daha dün akşam. Yine de eve kadar getirip öyle doğum yatağına yatarmış. Herşeyi yaptım yapmaya da devam ediyorum. Son zamanlara geldim. Sürekli bir koruma olunca da insan bunalıyor. Yani ben rahatsız oluyorum daha doğrusu. Yapamadığım da söylüyorum kendim zaten. Boya badana dip baş temizlik bile yaptım. 1 haftadır nefes almaya başladım. Camda sildim yerde sildim mutfak dolabı herşeyi kendim sildim. Riskin yoksa korkma bence.
gzddgll Enre ay maşallah size ne kadar özendim Allah banada sizin gibi gayret nasip etsin inşallah benim korkum bebeğe birşey olacak diye değil dediğiniz gibi ne gelirse Allahtan ama ben 11haftalığım yataktan kalkamıyorum resmen bulantı mide yanması halsizlik size çok imrendim
Enre gzddgll inşallah tabi o haftalarda mide bulantısı halsizlik çok olur ama işte sizin de ikinci çocuğunuz olsa o zaman fazla dikkat etmezsiniz ilk gebeliğimde bende öyleydim korkuyordum çok rahattım ama işte şimdi öyle olmuyor rabbim sağlıcakla evlatlarımızı kucagimiza almayı nasip etsin
Melek2020Balam Emireek 38+ 4 haftalıq hamileyim. Ben hamileliyimin başında çok haraket etdim. Temizlik olsun eyilib qalxmaq olsun soradan cift son ayrılığı oldu 1 2 aya yaxın yataqda oldum. Sizde çok eğilib qalqmayın tavsiye ederim
Yagmurella Haftamdayım hep ben işimi yapıyorum kocam zaten sabah 10 da gidiyo aksam 10 da geliyo bi pazarı oluyo adama iş yaptıramam tabi ve yurtdısındayım annem yok yanımda yakınlar var kaynanamlarda ama kimse yardımcı olmaz her iş bana bakıyo ev temizliği yemek şu bu halı yıkadığım bile olmustı mecbur ben yapmasam kim yapacak 😏 hemsire olarak söyleyeyim bildiğim tıp bilgisine dayanarak hamileler aman şunu yapmasın bunu etmesin diye birsey yok dikkatli olduktan sonra ve risk grubunda değilseniz her işi yapabilirsiniz sorun olmaz yani tabi ki normal halimize göre hamileyken daha cabuk yorulup belimiz agrıyo oda normal
zeydefem Emireek benim eşim güneydoğuda asker olduğu için ben oğlumla tek yaşıyorum 19 haftalık hamileyim yaz temizliği bile yaptım cam perde anasını ağlattım yani 😏 çok şükür bişey olmadı ama sen dikkat et ben mecbur olduğum için karnımdakini biraz ihmal etmiş oluyorum açıkçası 🤦🏻♀️ Eşin yanındaysa yorma kendini bırak o yapsın
Minnak_annesi34 Emireek uzanmak iyi değil sandalye yardımı ile yapman daha iyi onun harici sıkıntı olmaz
gzddgll Enre benimde 2🙈 birincisi 3yaşında dikkatten değil yapmaya halim yok benim yani her kalktığımda başım dönüyor ayakta durduğumda anında oturma ihtiyacı hissediyorum sanıyorum 4.ayımda rahatlarım kızımdada ilk 3ay kötüydüm
Enre gzddgll bende öyleyim çok başım dönüyor ayağa kalktigimda sabahları özellikle 5 aylık aceba normal mi ilk gebeliğimde hiç yoktu
busra1708 Ben de yapıyorum, kendimi yormadan yavaş yavaş 😊 bence insan kendini nasıl alıştırsa öyle devam eder. Normal yaşantımızdaki gibi olamaz belki ama yine de bence hiç yapılamaz diye bişey yok bence 😊
Misssimsek Emireek bende o sekildeyim hamile kaldığımdan beri annemde kalıyoruz hi is yaptirmiyirlar esimle annem sağolsunlar. Ama yemek yapmayı falan unuttum sanırım artık bebek.dogup da evimize geçince ne olacak diye kara kara düşünüyorum.😂😫