ikrasmom Ezgiii11 Canım daha çok erken hissetmen için. Biz 21 haftalık olduk. Bende daha yeni küçük küçük hissediyorum. Ama insan bir an önce hissetmek istiyor tabiki😍
arelinannesi12345 Ezgiii11 bende bugün 16. Haftama girdim 2 hafta önce net hissediyordum ama 1 haftadır hüçbirşey hissetmiyorum😕
Bus_ak18 Ezgiii11 ara ara pıt pıt hissediyodm anneler gününde içimde kaydığını hissettim bugun 17+1 olduk herkesin bünyesi farklı. Tabiki en net hissedilen haftalar 20li haftalarmış😊
Merveturgut Benim ikinci gebeliğim 16+6 yok bi kaç gündür çok ufak ufak seyirir gibi hissediyorum ama ilk gebeliklerde genelde 20.haftadan sonra hissediliyor☺️
Ezgiii11 arelinannesi12345 ,bende bugün doktra gittim hissedersin ama az cok oynmazlaar hissetmesin dedi fazla bebegin eşi aşagdaymıs kanmalarım oluyordu onuda öğrendim napimcam bilmedim 🙄
Ezgiii11 arelinannesi12345 ,bende bugün doktra gittim hissedersin ama az cok oynmazlaar hissetmesin dedi fazla bebegin eşi aşagdaymıs kanmalarım oluyordu onuda öğrendim napimcam bilmedim 🙄
egemn_mom3 Bende dün net hissettim bügün hiç bişey yok hissetmemiz için güçlü hareket etmeleri gerek herzamn öyle hareketli olmuyorlar sanırım 17+1 im
Bus_ak18 egemn_mom3 aynıyız😊 yorulunca iftardan sonra daha çok hissediyorum ben dediğin gibi sürekli net hareket hissetmemiz için daha zaman var
egemn_mom3 Bus_ak18 gece özellikle sırt üstü yatarken elimi karnıma koyunca daha net hissediyorum ben 🙈