Negatif 40+1 benim de😪 her gece sancım oluyor belim ağrıyor hazır bi şekilde bekliyorum, ama yok, gelmiyor 🤦🏻♀️
Cagla-93 39+4 deyiz şimdi geldim doktordan geceleri felaket sancım oluyo sabah kontrol vardı yok hastaneden içeri girince sancı falan kalmıyo napcaz biz bu Yaramazlarla 😂Mayıs bebeklerinin Hiç doğacağı yok Galiba Doktor yakın doğumun dedi çıldıracağım ❣️
Pnpn92 Negatif en azından sancıların başlamış 🙈 gerisi de gelir inşallah yakın zamanda 🌹 Cagla-93 aynen kendilerini karantinaya aldılar 🙈🙈 bize de yakın diye diye bugünlere geldik 😅 son 2 gün daha bekleyeceğiz ☺️
Cagla-93 Pnpn92 hayırlısı ile sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah hepimiz bir anca kavusuruz civcivlerimize ❣️
Pnpn92 Scarlet 2 gün sonrası için tekrar çağırdı kendi normal sancısıyla gelmezse suniyi deneyecekler, o da olmazsa sezeryan 😓
Scarlet Pnpn92 bana da aynısını dedi. Kanala da girmemiz bizimki henüz . Kanala girmeyince suni ile gelir mi bilmiyorum . Sezeryandan da çok korkuyorum hakkımızda hayırlısı hepimizin
Pnpn92 Scarlet kafası oturmamıştı benimde ama sanırım anlık oldu oturması şu an kanala girdi ama açılma sıfır 😓 son gün bugün,yarına kadar bol hareket edeceğim elimizden geleni yapalım gerisi ya nasip 🤲🏻🙈