mugealtunoz ozmelsumeyye ben kullaniyorum bir anda bacagima giren kramplar gitti , bacak agrilarim gitti.. bel agrisi vs onlar zaten bebek artik 9 aylik oldugu icin gecmesinin mumkunati yok ama diger sikayetlerin icin oneririm 👍🏻👍🏻☺
XyveAnnesi Maden suyu ve ceviz,bunlar magnezyum içeriyor,ilaç kullanmaktan pek hoşlanmadığım için doğal yollarla bu şekilde faydasını görüyorum😊
Kdrfts ozmelsumeyye ben kullandim canim ilk basta 2-3 hafta hic etkisini gormedim ama sonra tamamen gecti sukur kullan bi sure sende faydasini gorursun bunun yaninda maden suyu muz ve badem de cok etkili gecmis olsun 💕
Duygu538 EnginDenizim merhaba sanırım bende de huzursuz bacak sendromu var kesin teşhis için hangi doktora gitmeliyim ve daha 13 haftalığım ilaç için erken olur mu
ozmelsumeyye Duygu538 Kendi doktoruna şikayetini söylersen o sana söylüyor zaten canım ne içmen gerektiğini ne yapmam gerektiğini
Kdrfts Duygu538 surekli kipirdatmak ve soguk bi yermi ariyosun canim eger oyleyse ayaklarini ilik suyla yika rahatlatiyor bende de var ama benim daha cok yazin oluyor
EnginDenizim Duygu538 canım bana kadin dogum doktorum bunu söyledi fizik tedaviymis caresi ama gebelikte mumkun degil dedi magnezyum ve maden suyu icmemi soyleyebildi sadece. Allah yardimcin olsun canim gercekten cok zor geciyor gecelerim surekli bacaklarimi oynatma istegi yuzunden uyumak cok zor 🙁
PasaninAnnesi ozmelsumeyye ben 12.haftamda kullanmaya basladm benim baya erkenmis o zman ama doktorum erken flan demedi bana ben 5 dk bile yürüyemiyodum belim kıtırdıyodu agri yapiyodu kasiğm ağrıyodu 2 haftadir kullaniyorum az da olsa faydasini gördüm en azindan 15 dk yürüyebiliyorum evde ordan oraya giderken bel ağrim fazla olmuyo
Duygu538 Kdrfts hani el parmaklarımızı çıtlatırız ya dizimi de öyle çıtlatınca biraz rahatlıyor ama sürekli hareket isteği var bende de😔
deletedmom24 ozmelsumeyye ben 11 haftalığım kasık ağrısından yürüyemiyordum. Sağ ayağımın üzerine basamaz haldeydim şuan çok iyiyim tişikkirlir mignizyim 😄
nazliiayaz ozmelsumeyye ben 2 aydir kullaniyorum agrilarim kramplarim yok denicek kadar az faydasini goruyorum bence kullanmalisiiniz
Arya92 Ben 29haftaligim 21 den beri sürekli kullanıyorum 24 ten beri de günde iki kez kullanıyorum.ona rağmen gecebbirkere krampla uyandim
Kdrfts Duygu538 evet canim cok rahatsiz edici olabiliyor bunun normalde tedavisi paikiyatrik ama bu durumda tedavi edilmiyor sadece dogal yontemlerle rahatlayabilirsin islak havlu ayaklari yikamak serinletmek gibi
Duygu538 Kdrfts hamilelikle birlikte yeniden gün yüzüne çıktı sanırım çünkü uzun zamandır hissetmiyordum😔
Duygu538 EnginDenizim 2 hafta sonra kontrolüm var söylerim bende ama o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum 😔