Sezensu Marayy İsimlerin hepsi güzel ama bence duyulmamış değil çok fazla olan isimler 🤷🏼♀️ En güzeli Yaz gibi geldi bana çok tatlı geliyor kulağa 🌞
Marayy Sezensu yani Ayşe fatmadansa öyle isimler düşünüyorum yani aradım ama bulamıyorum bunları düşündüm belki sizin duyulmadık isimleriniz vardır söylersiniz diye yazdım onu evet bende yazı beğendim
Marayy Eternallove bizim de bugün bi oğlumuz geldi dünyaya ekin olacak adı o ünitexs bi isim o yüzden güzel canım
elcinsadem Melinda ( Benim kızım demek ) Ova Yade Deva Dua Yaz Almira Hazan Sadem ooooo daha çok sayarım ama hala kızıma isim bulamadım 😂 alternatif bol olunca seçim zor oluyor 😂
cnnkmrc Marayy Cok sevindim sizin adiniza uzin zamandir goruyodum sizi cok sevindim inanin bende sizin gibi uzun sure sonra kavusucam ins kizima 😊 biz masal koyucaz ins kizimizin adini
Merve2012 Marayy gözünüz Aydın canım ne kadar çok emek verdin inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına Alman dileğiyle 🤗🌸🥰
elcinsadem DH12 minel in kelime anlamının olmadığını biliyor musunuz ? De da eki. Ben diyanete sordum uygun olmadığını söylediler . Bende çok istiyordum . Üzdü biraz ama yeni isimler bulucam inşallah 🥰
Karakasguler Marayy mila içlerinden daha güzel ama isim koyarken bence anlamlarınıda iyice araştırın 😊ben kızımın adını dila koycam (içten gönülden seven ) anlamı ☺️