BusraDevlet83 Marayy Özüm, Bükre, Hesna, Melda, Rima, Özün, Sevde, Tuana, Yaren, Vira. Bazıları duyulmuş ama güzel isimler. Ben de Kumsal koyacağım. Düşünün bence🙂
Ysnrgnc Marayy valla bana bir dedi parla diye bebeğim daha 2 aylıkken dedim daha çok var o nasıl isim sonra başka hiçbişeye içim ısınmadı beğenemedim Parla kaldı 🥰
Elvinmelvin Marayy Çiçek,İdil ,Ilgın,Balkız,Balçiçek,Itır,Başak,Burçin,Burçak,Devin,Şiir,Açelya,Dora,Duru,Eliz,Nar,Narin,Maya,Güneş,Nehir,Nil,Nilperi,Melodi,Yaz,Lila,😊Masal,Iraz,İnci,Pera
Odymerve Elvinmelvin duyan herkes bu ne bicim isim diyor begenmenize cok sevindim 🥰🙏🏻 İnce narin yapılı demek.
Babies16 Marayy bh 3 isim en duyulmusla rarasidnadir suan. Kardesimin adi betuk tijen. Turkiyede sadece o var o isimde 😂
Sibush Degisik olsun derken bazi isimler anlamsiz oluyor. Mila Lila sanki kopek ismi gibi degil mi🙄 yazdiklariniz arasinda en guzeli Yaz. benim kizim olsaydi Dünya koyacaktim.
Degisken Sibush evet mila benim de kedimin adıydı :) çoğalan isimlere karşısıyım o hatayı ilk kızımda yaptım sınıfta üç tane aynı isim var.çocuklar bile memnun değil sınıfta o isimden tek olmak istiyorlar.
Marayy Sibush köpek derken pardon ? Telafunuz ne kadar yanlış ne olursa olsun düşünceniz öyle olsa bile Burda bi bebeğe takılmak isteyen bi isimm tercihi kii milyonlarca yeni nesil bebeğin ismi o şekilde onu yazarken sanırsam düşünmeden yazdınız
burcukavci Marayy benimde kizim olcak cnm biz adini hifa koyucaz kismet olursa 🥰Hifa isminin anlamı Sabreden, kadın sahabe. hifa mekkenin en güzel gösterişli ve sadece ALLAH’ın rızasını kazanmak için yaşayan Müslüman kadın.