Eveeet bende doğurdum 😁 Ama nasıl zorluklarla !
Normalde hastane değiştirmiştir bilen bilir neyse 39+6gittim yeni hastaneye kontrole git haftaya gel denildi . Bende çok sinirlenmistim bu duruma çünkü eski hastanem pandemi hsstanesiydi ama gitmeye karar vermiştim belki de içime doğmuştu olucaklar 40+1 de gittiğim kontrolde herşey yolunda denildi pazartesi için tam 41haftalik olunca normal doğum için günümuzu almıştık doktorumuzdan takı tansiyon olcutterene kadar normalde her gittiğimde iyi çıkan tansiyonum o gün hep yüksekti 15 dakika da bir ölçüp durduk baktı doktor düşmüyor senden bi idrar alalım dendi alındı o arada hep taansiyon bakılıyordu en son bakıldığında normale dönmüştü ama doktorum idrar tahlilini görünce rengi gitti hemen yatisin yapıp seni doğuma alıyoruz dedi gebelik zehirlenmesi geciriyosun dendi ve bende hiç bir belirti yokken şok olmuştum ağladım hatta kendimi Pazartesiye hazırlamıştım ama bizim için tehlikeli varmış ikimizde olebilirmisiz doğum için fitil takıldı tam tamına 12 saat boyunca 1cm açıklığın 35 haftadan itibaren vardı sabah gelip açıklıga bakıldı ve sadece yarım santimdi sonra serumla sancı verdiler iki kez ve ben sadece sancı yaşadım 2 gün boyunca hiç bir şekilde açılmam olmadı Çarşamba öğlen yattım doğumhane den cuma öğlen zorunlu sezaryana alındım belden aşağı uyusturdular ama benim canım aciyodu sonra genel anestezi yaptılar bebeğim hep geriden geliyodu her iki hsstanede aynı şeyi söyledi 3200 denen bebek 3800 dogdu herşeyi gayet yerindeydi demem o ki çokta takilmayin ulstrayona bende çok takiyodum ama bosunaymis🤲 şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor ponçik yanaklim ❣️Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🤲
Kızlar özellikle son haftalardasin lütfen ihmal etmeyin kontrollerinizi ben hep bebeğin hareketlerini takip ediyordum hiç bı sorun yoktu bana göre ama büyük tehlike icindeymisim lütfen ihmal etmeyin her ne olursa olsun 👌 buda benim doğum hikayem ❣️