Merwesam Kızlar 28 haftalık hamileyim şimdiye kadar hiç ilaç kullanmadım folik asit dışında.onuda 1 ay kullandim sadece bugün özele gittim bebek çok zayıf dedi iki tane ilaç verdi bebeğimin kilo alması için ne yapabilirim
Gldn7 Merwesam tahin pekmez kaşar peynir domates salata yumurta süt bunları sabah kahvaltısında muhakkak yemelisin ögün atlama ara ögün olarak kuru yemiş y ceviz fındık fıstık badem ve sebze yemekleri bol bol ye et balık protein agırlıklı beslenmeyide unutma
Snmgks Günaydın 🌞 kaşar muz süt ve süt ürünleri bebeğe çok kilo aldırıyormuş. Bir de protein ağırlıklı beslenin 🌹
Merwesam Aslında bunların hepsini yiyorum hergün kahvaltıda 2 yumurtayı kesin yiyorum anlamadımki ya niye böyle oldu
Aybukeb Merwesam yediğimiz besinler artık işlenmiş oldukları için bize bile tam yeterli değil ondan vitamin hapları gerekli kesinlikle vitamin ilaçlarını alırsanız toparlar zamanla kefir yoğurt yeşil mercimek demişti biri geçenlerde kabak çekirdeği bunlar aldırıyor kilo diye biliyorum
Merwesam Enguzelhediym söylemedi yada söylediysede o an ben kaçırdım duymadım canım ya ultrason fotosunda yazıyomuş ur baksam ordan