_Merveozdemir_ Kızlaarr şok içerisindeyim 😲 kontrolden geliyorum. normalde geç döllenme vardı bugün tam 36 haftalık olmuştuk nstye bağlandık falan doktor 37+4 dedi adet tarihinle uyumlu dedi bende geç döllenme vardı 36 olması gerekiyo dedim hayır ultrasondada aynı 37+4 dedi 36 haftalıkken dayandık 38 e 😄🤭 3200 gram olmuş oğluşum herşeyimiz normal çook şükür 💙🌸 bide akıntım çoğalmıştı onun için vagi-hex fitil verdi kullanan var mı acaba ? 🤔
habilova _Merveozdemir_ Bebiş çabucak büyüyüp sana kavuşmak istiyo belli😅 Bende en son gitdiyimde doktor 5gün ileriymiş gelişimi.
Tortilla _Merveozdemir_ ben kullandım canm kullandıktan sonra akıntı bıraz daha akıyor ılac bıtınce kesılıyor akıntı.
_Merveozdemir_ Busracandan Tortilla Kızlar fitili kullandıktan sonra kanamanız falan oldumu 🙄 ben bugün kullandım bi tane ama biraz önce idrarımı yaparken çok canım yandı canım yanınca peçeteyle bakıyım dedim kan geldi sizde oldumu böyle bişey yan etki mi yaptı acaba bana 😔
_Merveozdemir_ Tortilla hmm temizliyo o zaman içeriyi canım 🤔 doğum esnasında Allah korusun bebeğe enfeksiyon falan geçer o yüzden korkuyorum. Enfeksiyonda demedi ama ilk hamile kaldığımda vardı enfeksiyon galiba tekrarladı
Busracandan _Merveozdemir_ hayır kanama olmadı ama alttan muayene sonrasında lekelenme oluyor leke gibi mi ? Kontrol et kendini yine sık sık
Tortilla _Merveozdemir_ yok canm olmadı hıc doktorunh ara sor bence kanama iyi bısey olmayabılır rıske atma
_Merveozdemir_ Busracandan Alttan muayene yaptırmadım canım fitilden sonra oldu yerleşme kanamamın tıpkısı pembe renkli öyle kırmızı koyu renk falan değil sanki kurumuş tahriş olmuş yara olmuş gibi acıyo idrarımı her yaptığımda geliyo ve çok canım yanıyo idrarımı yapmycam nerdeyse 😔
_Merveozdemir_ Tortilla Doktorumu aramadım canım ama görümcem orada hemşire ona sordum yan etki yapmış büyük ihtimalle kullanma riske atmayalım dedi bi an önce geçer inşallah 🙄 sabaha geçmezsede direk giderim zaten aramadan çok teşekkür ederim 🙏🏻 ❤️
Busracandan _Merveozdemir_ anladım balım belki enfeksiyondan dolayı da olabilir ama riske atma öyleyse bol su iç korkma 🙏
_Merveozdemir_ Busracandan Bi anda görünce aklıma ilk nişan geldi acaba nişanmı diye sonra dedim saçmalama fitili kullandın hem vajinanda ağrı acı var o yüzden geliyo dedim 😄😄 çok teşekkür ederim bu arada canım 🙏🏻🌸
ysmccgn Arkadaslar vagi hex kullanirken su gibi akintiniz oldu mu, fitil kaynakli mi yoksa Allah korusun suyum mu siziyor, bebek hareketlerinde de azalma olunca korktum