Merveblt 33+4 haftalığız 3 gündür aralıklarla çok afedersiniz ishal oldum sadece sağ kasığım biraz ağrıyor ve bacağıma vuruyor ağrısını bilmiyorum ama bana mı öyle geliyor ama göbeğimde sanki aşağa inmiş gibi
Dnz2020 Merveblt 33+6 gunluguz ben ishal değilim ama çok sık büyük tuvalete çıkmaya başladım afedersiniz bir de çok belim ağrıyor cuma günü kontrolüm var diken üzerindeyim artık
musti28 Merveblt Dnz2020 Canlar korkmayın 😊bebekler büyüdü sığmıyorlar artık ağrılar normal akıntı su sancı kanama gelmedikçe panik yapmayın hafif kasılmalar da ağrılarda Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin gününde 😘 sakin olun panikle yalancı ağrılar daha çok oluyomuş gibi gelir
Fundakrks Merveblt merhaba aynısı bende de oldu cuma günü NST yapıldı sancı çıktı bence içiniz rahat etsin doktor a gidin çünkü bebek hareketleri azalıyor Allah korusun 🙏🏻
Tugbakarciga Merveblt bebek aşağı iniyor zaten artık yavaş yavaş o da kendini doğuma hazırlıyo. Daha da düşecek zamanla
Merveblt Dnz2020 kesinlikle bende senin gibiyim cumayı bekliyorum doktor 34 gel demişti şimdi aradım ameliyattaymış dönüş yapıcak bana çok korku girdi benimde içime
Merveblt musti28 amin canım inşallah ya işte ilk gebelik hiç bir şey bilemiyorum annemde şehir dışında yaşıyor gelemedi böyle tek olunca korktum panik yaptım bir An 😔 birde hiç kilo alamadım bebek kilo alsın diye çok uğraşıyorum inşallah gelişimi iyi olur kilo alır 🙏🙏🙏
Merveblt Fundakrks cuma günü randevum var cuma gidicem hemde idrarda protein kaçağı varmı yok mu ona bakılacak hemde nst yapılıcak 🙏