Aag123 Ikinci-mucize ben orda yaptırdım doktor yönlendirmesi ile randevu verdiler 1,5 ay önceden almıştım randevu
Zeyneb51 Ikinci-mucize ben şuan yirmi haftaligim randevu bulamadım gidemedim gidincede baya atiyomus şimdi git muaneye zaten 3 4 hafta atiyolarmis bende gitmeye çalışacak ama beni atarlarsa günü geçer gibi😊
Meriwa Ikinci-mucize geç olmaz canm mhrs den randevu alamıyosan sabah 7,30 da ırda ol muayenene gir doktorun seni zaten yönlendiriyo 2 hafta sonraya randevu verirler geç değil kabul ediyolar
Naylonbranda Bilen varsa lütfen cevap versin bende gitmek istiyorum ama MHRS ranevu çalışmıyor randevusuz mu gidiyosunuz acaba
Bktbll Naylonbranda 24. Haftaya kadar bakıyor benim kontrolum vardı doktor sekreter kızlara yönlendirdi ordanda detaylı utroson için gününü veriyorlar Naylonbranda Naylonbranda
Ikinci-mucize Zeyneb51 eşim bayramdan sonraki hafta gidelim diye tutturdu ikili taramaya özel gittim bir sürü para verdim artık şehir hastanesine gideceğim herkeste çok memnun
Ikinci-mucize Zeyneb51 18 haftalik gidersem 4 hafta atarsa 22 hafta olur oglumda da 22 de girmiştim zaten 24 e kadar yolu var sen şimdi gidersen 24 de yaparlar o zaman
Ikinci-mucize Naylonbranda telefonuna mhrs yi indir şifre al oradan gir orada bir sürü doktor var randevusu olan
Naylonbranda Ikinci-mucize normalde ordan aliyorum randevu kadın doğum bolumune giriyorum hiçbir Dr cikmiyo alternatif hastaneye yonlendiriyo direk site
Ikinci-mucize Naylonbranda ben cuma girdim 5 doktor vardı ama en erken ayin 22 sine veriyordu ama sabah erken giden muayene olanda varmış doğru düzgün kimse yokmuş zaten
Ikinci-mucize Naylonbranda evet suan girdim.baktım yok diyor geçen hafta vardı şu virüs bi bitse nereye gideceğiz ne yapacağız şaşırdık artik
Zeyneb51 Ikinci-mucize evet bakalım bende gitmeye çalışacak benim komşumu 40 gün sonraya gün vermişler
Naylonbranda Ikinci-mucize ben iki haftadan beri deniyorum hep alternatif hastane çıkıyor evime yakın olmasına rağmen gidemiyorum mecbur etlik Zübeyde hanıma gidiyorum evimden arabayla 30 dak sürüyor git gel sonuçta 15 dak gidebileceğim bı yer varken niye o kadar uzağa gideyim
Ikinci-mucize Naylonbranda herkeste farklimi oluyor ki acaba geçen hafta ayin 22 sine alacaktim eşim aldırmadı ben girip tekrar bakiyim var mı randevu
Naylonbranda Ikinci-mucize evet insllh biran önce biter bende hep şansımı deniyorum bakıyorum ama maalesef bı randevu denk gelmedi
Ikinci-mucize Naylonbranda arkadaşım randevu almak için aramış canim bugün 4 den sonra açılacak demişler bi bak bugün istersen