111111 Ikiz anneleri kaçıncı haftada doğum yaptınız ve bebekleriniz kaç kilo doğdu ben 32. Haftamdayim bebeklerin biri 1800 diğeri 1700 soyledi doktor ve 2 cm açıklığm olduğu için doğum olabileceğini söyledi sancılarımda başladı 😕😕😕
Zeyneptoprak 111111 doktora git canım serum verip durduruyorlar çok şükür baya ilerlemişsin yinede ciğer geliştirici falan yapıldımı
mmmltmmm Zeyneptoprak benim de kontrolüm haftaya bu hafta biraz kaşık agrılarım oluyor ve bel agrısı acaba daha mı önce gitsem doktora bilemiyorum
Zeyneptoprak 111111 haftalık yapılıyo diye duymuştum ben bence tekrar gerekli olup olmadığını sor dinlen bol bol sancın artarsada hastaneye git bence
mmmltmmm 111111 merhaba bende 29+2 deyim ancak bana ciğer geliştirici yapılmadı.doktorunuz nasıl karar verdi acaba ?benim ikizlerde aşırı hareketli bu hafta kasıklarım agrıyor
Zeyneptoprak mmmltmmm ikiz gebelik yakın takip gerektiriyo riskli gebelik olarak geçiyo zaten bence riske atmamamta fayda var ağrında varsa haftanda erken hem bebekleri görmüş olursun için rahat eder en azından 🥰
111111 Benim erken doğum riskim yüksek 29 uncu haftadada açılmam oldu doğumu durdurdular o yüzden iğne yaptılar
mmmltmmm Zeyneptoprak malum bu zamanlarda hastaneye her gittiğimizde korkuyorum ama devam ederse agrılarım gideceğim büyük ihtimal.benim doktorum ciğer geliştiriciyi suan düşünmüyor artıları eksileri var dedi ama bilmiyorum
Zeyneptoprak mmmltmmm maskeni eldivenini kolonya yada dezenfektanını al bişey olmaz Allahın izniyle canım şu an bizim bağışıklığımız bebeklerede bizede yetiyo ama içimizdeyken doğunca Allah korusun heleki erken doğunca iyice düşüyo bağışıklık sistemi aman aksatma