Öncelikle hepinize merhabalar… Mayıs annesi olmayı beklerken 28 nisanda kavuştuk minik kızımla.. Biraz uzun olabilir kusura bakmayın 2 yıllık bir hikaye var bizde.. Evlat sahibi olmak için erken oldugunu düşündüğüm zamanlar grip olup hastaneye gittiğimde tesadüfen hamile olduğumu öğrenmiş büyük bir şaşkınlık ve çaresizlik yaşamıştım. Ve 3 gün sonra kanama ile kendimi hastanede buldum sonuç kimyasal gebelik 😔 günlerce kendimi suçladım. Sonrasında tekrar hamile kaldım ve sonuç yine aynı pozitif test sonuçları oluşmayan keserler düşen betahcg ve kaçınılmaz son kimyasal… Bir çok doktora gittim her şey normal denildi. Son kimyasal gebelikten sonra tesadüfen arkadaşımdan numarasını aldığım bir doktoru aradım. Ben bebeğimi kaybediyorum diye ağlarken hiç tanımadığı hastayı telefonla sakinleştirdi.ilaç iğne ama yine kimyasal ve bundan sonra 15 gunde bir geçmeyen kanamalar başladı. Doktorumu aradım acil gel dedi ve o gün histereskopi ameliyatı oldum. Rahim çok zayıftı bir bebeğe yuva olamıyordu. Kalınlaşmalar vardı. 3 ay ilaç tedavisi ve miniğimin haberi o kadar korkuyordum ki betahcg hiç baktırmadım. Ve bizim hikayemiz başladı. Zorlu bir hamilelik sürecide 6 ay sürekli kustum. Doktorumun tavsiyesi ile oksapar 6000 iğne kullandım. Her şey düzeldi derken gebelik şekeri çıktı. Ona alıştık erken doğum rikimiz başladı ilaç yatış bacağımda adım atmama engel bir acı ile son aya Geldik. Kontrole gittim doktorum alması gerektiğini çok aşağıda olduğunu söyledi. İlaç almıştım oda rahimde kanamaya sebeb olacağını söyledi 28 nisana gün verdi. 4 gün içinde işler kızım için iyi gitmemişti. Suyu azalmış birazda benden enfeksiyon kapmıştı. Gelelim spinal sezeryan a iğne asla acıtmıyor ben kendimi çok kastığım için doktor biraz zorlandı ama ona rağmen acımadı. Ayaklarda bir karıncalanma hissediyorsunuz. Şişiyormuş gibi geliyor ve saniyeler sonra felçli gibi oluyorsunuz. Sonrasında sonda taktılar. Doktorum geldi. gözlerim kapalı stres ve korku çeneme vurduğu için ve kendimi sakinleştirmek için sürekli konuştum. (dünyalar tatlısı ameliyathane ekibi kahrımı cekti) 5 dk sonra doktorundan annesi kızın geldi sesini duydum ve miniğimin içini çekerek ağlaması o an dünyanın en güzel anı rabbim tüm kadınlara yaşatsın 🙏 kızımı kokladım öptüm. O babasına gitti 30 dk sonra da ben. Çıktım ama işler yine yolunda gitmemişti su yuttuğu için yoğun bakıma alındı. Ve çok minik doğduğu için 10 gün orada kaldı. İyiki spinal olmuşum çünkü korona dan dolayı kimseyi yoğun bakıma almıyorlar. Kızımı göremeyecektim.şimdi evdeyiz büyüyoruz hala nazlı bir kuzuyuz. 🌼Spinal de herşeyi hissediyorsunuz ama asla acı yok karna bastırıldığı için karnınız acıyor sadece. Bol kahve ve su için baş ağrısı ve dönmesi olmuyor. Sonrasında da abartılacak bir ağrı yaşamadım. Kimsayal ağrıları çok çok daha kötüydü. En büyük sorun gazdı 🤣 bol bol yürüyün. Çook uzun oldu affola bebek isteyen annelere de umut olsun istedim. Sorunuz varsa cevaplarım. Sevgiler ❤️