sehrikarabulut Kızlar bugün kontorlm var Dua edermisiniz Rabbimin iziniyle herşeyin yolunda oldunu görmek nasip olsun şimdiden teşekkürler hakknızı helal edin❤️🤲🏻
Aysegulum27_ sehrikarabulut sağ salim kucağımıza alırız inşallah kuzum bende 12.hatadayım yarın gideceğim .sen cinsiyeti öğrendinmi
sukayhanacar sehrikarabulut perşembe de benim 12. hafta 2li test ve cinsiyet var. hepimizin hakkında hayırlısı sağ salim kucaklarımıza alalım inşallah evlatlarımızı 🙏🏻🌸
Yagmurahmet16 sehrikarabulut insallah hersey yolunda gider canim bana da dua edin vesvese cok var bu ara uzerimde kuzularim iyilerdir inşallah
sehrikarabulut Aysegulum27_ Amin canım benim hepimiz İnşAllah bugun söylcekmi bakalım merakla bekliyorm🤲🏻❤️
Yagmurahmet16 sukayhanacar benimde persembe kontrolüm 12+5 oluyoruz minnaklarimla bakalim cinsiyetlerimizi gorecek mi doktorumuz 🥰
sukayhanacar Yagmurahmet16 ay ikiz mi🌸 sağ salim güzel haberler alalım inşallah kontrolümüzde 🤲🏻 benim doktorum hep 12. haftada direk söylüyo hiç de değişmedi kimse de cinsiyet. umarım siz de öğrenirsiniz hemen💜
Aysegulum27_ Yagmurahmet16 sağ salim kucağına al inşallah kuzum .bende ikiz 12.haftamıza girdik .sen folik asit kullanıyormusun bıraktınmı ?
sehrikarabulut Yagmurahmet16 Sağol canım bol bol oku avuclarnn içine 3 felak 3 nas oku başından başlaryak ayaklarna kadar vücudnda gezdir ellerni
Aysegulum27_ sukayhanacar folik asit kullanıyormusun bıraktınzmı .doktor bana kullanmana gerek yok dedi artık.12.haftamdayım
Yagmurahmet16 sukayhanacar evet cift yumurta ikizlerim insallah Rabbim kimsenin elini bis koymasin saglikla gelsin bebislerimiz😇
Yagmurahmet16 Aysegulum27_ 10.haftamda biraktirdi doktorum suan coraspin ve omega 3 vitamin hapi alıyorum
sukayhanacar Yagmurahmet16 amiin canım.🤲🏻 ilk bebeğimi kaybetmiştim inşallah allah kimseye yaşatmaz o duyguyu ne tekrardan bana ne başkasına. sağlıkla haberlerimizi verelim burdan 🌸😆
Aysegulum27_ Yagmurahmet16 decavit felan kullanacamısın calsiyum magnezyum felan vitamin doktor bişey demedimi
Yagmurahmet16 sukayhanacar benimde 12 yilin üstüne oldu 2.denememde o yuzden içim kipir kipir hamile olmak harika bisey zorluklari olsa da😊
Yagmurahmet16 Mide bulantilariniz ne durumda hanimlar duzene girdiniz mi benim hala devam ediyor kusmaktan bıktım 😏
Yagmurahmet16 Aysegulum27_ yok canim bu ay baska doktora gitcem belki o kullanmami soyler hayirlisi bakalim
sukayhanacar Yagmurahmet16 valla hamilelik dikenli bi yol gibi güzel sona ulaşmak için o dikenlerin batması lazım. hepimizin sonu mutlulukla olsun♥️🌸