elif00000 Yasemin0728 Doğal yollarla olmanı tavsiye ederim . Bitki çayları deneyebilirsin maydanoz suyu gibi .yine de kadın doğuma danışın
mlsmrtgl Yasemin0728 bence önce bir doktora görünün neden regl düzensizliğiniz var tespit edilsin . Size göre bi tedavi uygulasın . Sonuçta doğum kontrol haplarıda kimyasal yan etkileri vs var .
egecandeniz Yasemin0728 Benimde düzensizdi Regl ve sağ yumurtalığımda kist vardı geçen yol hamile kaldım 5-6 haftalıkken düşük yaptım şimdi 39 haftalık hamileyim herşeyi oluruna bırakmakta fayda var. Kasmayıp umursamazsan inşallah olur canım benim
Yasemin0728 mlsmrtgl mlsmrtgl yumurta tembelligi var canım ondan düzensiz. Bugün beta için kan verdim her ihtimale karşı ona gore adet söktürücü tarlusal hap var onu alicam
Yasemin0728 egecandeniz inşallah canım. Bende gectigimiz mayısın 21 de kürtaj olmak zorunda kaldım kalp atışları duyulmamisti ikizlerimin. 24 Aralıkta da kimyasal gebelik geçirmiştim. Allah kucağına almayı nasip etsin uzun ömürler nasip etsin inşallah canım